9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@1903bjk Valla kardeşim ben şahsen 82.7 - 83.2 arasında bir yerde kapatacağını hissediyorum. bakalım herkes için hayırlısı olsun. nasipte kısmette var ise olur. olmazsa da nasibimiz başka yerde demektir.
-
@Dellafeu ne guzel hisler bunlar:) nasibimiz gelsin bizi bulsun artik cok bekletti:)
-
@bulut_xw başvuru formunu doldururken yaptı muaf tecilli bunlardan hangisini işaretleyeceğimi sordum bana işaretlersen yanılttıgın için adli işlem başlatırırız filan dediler ordan çıakrdım
-
@aliveli başvuru formunda ki seçenekleri işaretleyince yanıltacağımız için ordan çıkardım pazartesi gideceğim askerlik şubesine bakalım
-
@economistt tüyo kullaniyorum cok iyi kitap
-
Bölümüm Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
Anayasa Hukuku
Meclis soruşturması nedir?
Ceza Hukuku
Ceza sorumluluğunu ortadan kaldıran haller hangileridir?
Maliye
BES'in maliye politikasındaki yeri nedir?
Kurum Mevzuatı
Sosyal güvenlik denetmeninin görevleri nedir?
SGK başkanı kimdir?
SGK insan kaynakları daire başkanı kimdir?
Kayıtdışı istihdam nedir örnek ver. -
@yamtar Dostum önceki sınav sonucunda, 'Başarılı' mı yazıyordu 'başarısız' mı? Kazanamasan da Başarılı yazabilir. Listeye giremezsin ama puanın 70 + dır. Bunu başarısız saymıyor kurum. Özellikle yapılıyor zaten bu 3 giriş kısıtına erkenden takılmamanız için.
-
@faik1928 analizin gayet mantıklı inş. 83.9 u geçmez
-
Dkkdkdldm
-
Net olarak hatırlıyorum 8.promosyonu.herkes minimum 84 kapatacak diyordu iyimser tahminler 83.5 idi..ben bı tahmin yapmamistim ama o kadar çok kişi söyledi ki 83 puanının asagisi aklimin ucundan geçmemişti..82.19 ile kapattı.arkadaslar merak etmeyin kesinlikle tahminlerin altına inecektir.
-
arkadaşlar guy başvurusunda referans yazmıştık,buna başvurdum ancak referans bölümü yok burada yazmıyoruz sanırım bilgisi olan var mı?
-
@calfagri Evet bunda referans kısmı yok yazılmıyor.
-
@Manolya teşekkür ederim peki mülakat aşamasında referans göstermiyecek miyiz
-
@calfagri Hiç bilmiyorum bunu
-
@calfagri Hayır hiçbir aşamada referans göstermeniz istemiyor.
-
83+ puanlarda olup 7 8 tane tanıdığım girmiyor dostlar bir umut olsun sizlere Allah isteyen herkese girmeyi nasip etsin. benim tahminimde 82,5 83 arası olacağı yönünde çünkü 8.prodan atanıp da yüksek puan alanlar var sıralama olarak 1500 1600 arasına kadar gelir diye düşünüyorum.
-
Yalnız şöyle bir sıkıntı var; Guy hala mülakat tarihini bile açıklamadı, Sgk 8.promosyon da yedekleri açıklamadı. Bunları bekleyen puanı yüksek arkadaşlar her ihtimali göze alarak buna da başvuracaklardır. Keşke Guy ve 8. pro yedekler bu başvurudan önce sonlansaydı..Ama ben tüm bunlara rağmen 82.7 - 83.2 aralığında kapatacağına inanıyorum. Allah utandırmasın hayırlısını versin.
-
Mülakatlar ortalama ne kadar zamanda açıklanıyor? 8.promosyondan bilen var mı?
-
@economistt 4 ay 5 ay
-
@Mimar güvenlik soruşturması da dahil süre mi bu yoksa açıklandıktan sonra 3 4 ayda onun için mi bekleniyor