9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
- promosyonda mülakatların bitmesi açıklanması arasında 102 gün geçti. Önceki yıllarda bu kadar uzun olmasa da 1 ay altında yok diye biliyorum. Bu süre haricinde yapılacak g.soruşturması vs. bu süreye dahil değil sadece mülakat sonucu için beklenilen süre bu.
-
Herkese merhaba, epeydir bu başlığa bakamamıştım. Uzun süre puan tartışması yapılmış. İki yönlü bakmak gerekiyor olaya bu sayede empati yapabiliriz? Birincisi a kadro da guy dışında en fazla alım yapan kadro sgk denetmenlik, burada atama yapılacaklarin tamamı p42 veya çeko bu puan türünün ağırlıklı olduğu puan türü ile almak, diğer iibf bölümleri için acımasız olur. Şimdi çeko mezunu arkadaşlar haklı olarak, sırf bu yüzden çeko çalıştık diye bilirler. Elbette öyledir bu da konunun ikinci boyutunu oluşturuyor. Çeko mezunları müsterih olsunlar, kurum çeko mezunlarına mülakat sonuçlarında da pozitif ayrımcılık yapıyor. Son 5 promosyondur sağdan soldan, arkadaşlardan girenlere bakma fırsatımız oluyor, çeko mezunu sayısı oldukça fazla diyebiliriz. Bu konuda @paretowilfredo da kendi promosyonu için bilgi verebilir. Bir de tahmini olarak puan aralığı geçtiğimiz yıllardaki puan aralığı ile yaklaşık kapatacak. Şimdi çeko çalışan, çeko mezunu arkadaşlarda bu durumu düşünerek 83 puan ve üstünde almak için çalışmış olmalılar. En azından ben öyle düşünüyorum.
Velhasıl, puan türleri meselesinde ben bunları düşünüyorum. Çalışmalarınız da Allah yardımcınız olsun. Muhasebe çalışmayı unutmayın, kendi bölümünüzle ilgili muhakkak sormaya çalışıyorlar. Son yıllarda genel kültür adı altında coğrafya ve tarih soruları da geliyor.
-
p111de gecen sene 75 civari alan arkadaş siralamasini yazabilir mi ?
-
@black 7.promosyonda 3 aydan fazla bekledi ve başlama süreci çok uzun sürdü
-
@Antimülakat hocam sönmüş ateşi alevlendiriyorsun bence bu konulari hic açma
-
İyi günler hocam SGK başvurusu yapıldıktan sonra herhangi bir bildirim alınıyor mu bilgin var mı şimdiden teşekkür ederim. @paretowilfredo
-
@06keynes Başvuruyu yapıyorsun onaylıyorsun o kadar. sonra 11 ağustos'u bekliyorsun. listeye girebildiyse basvurunun çıktısını alıyorsun imzalıyorsun, yazılı cv ni alıyorsun diplomanının onaylı örneğini ve sanırım 2 adet fotografını alıp teslim ediyorsun.
-
@Dellafeu 2 kere başvuru yaptım aslında emin olamamıştım da ilkinde onay felan sormadı hiç 2. sefer yaptığımda doldurduğum sayfa önizleme şeklinde geldi onay verdim yaptım tekrardan anlatıyorum kusura bakma emin olmak için. Yardımın için teşekkür ederim hocam
-
Arkadaslar merhaba. Ilk kez başvuru yaptım o yuzden emin olamıyorum. Basvuru tamamlandıktan sonra ekranda yesıl tık gıbı Bi şey cıktı ama basvuru önizlemesı gibi bir şey onaylatmadı. Tamamlanmıs mıdır başvurum? Mutlaka önizleme çıkıyor mu yardımcı olabilir misiniz?
-
@gaye Merhaba arkadaşım. Kontrol et ve onayla diye bir yazı çıkıyordu sanırım. Tekrar giriş yapıp, bakabilirsiniz. Başvuruyu güncelle vs. demesi lazım.
-
@gaye yeşil tik artı session yazıorsa tekrar yapman lazım, zaten sayfaya tekrar gırdıgınde sıfırlanmıssa baştan yazcan demktır.
-
@fiscaldrag tamamdır ikinci denemede oldu. cok teşekkürler
-
@Pozitif evet öyle yazıyordu. İkincisinde basardım. Cok teşekkürler.
-
@gaye hayırlı olsun.
-
Arkadaşlar biraz saçma bi soru olucak ama elektronik ortamda yüklediğimiz foto ile mülakata çağırılmamız durumunda istenen fotonun aynı olma gibi bir şart varmıdır?
-
@karşılıkgideri başvur esnasında ayrıca fotograf istenmiycek dior ilanda, gönderilcek evraklardada fotograf yok.
-
@Pozitif gönderilecek evrakta fotoğraf var, alacağımız çıktıda yani
-
@mehmedoglu arkadasın sorusunda ekstra fotograftan bahsedıyordu ona cvb vermek istedim.
-
başvuruyu yaptım Allah utandırmasın alıp gelecem inş
-
@Dellafeu hocam diploma "Aslı Gibidir" oluyor mu yoksa fotokobısını ılla noterde mi onaylatmak lazım