9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@economistt yenisine gerek yok bence de. Hukuk a bakarsin degisikliklere tamam
-
@economistt ben 2. baskısını kullanıyorum anayasa hukuku kısmının bitiminden sonra 2017 anayasa değişiklikleri diye bir bölüm koyulmuş . 11 sayfalık bu bölümde değişiklikler hakkında bilgi verilmiş internet üzerinden bu konuda bilgi bulabilirsiniz . 2017 yılında bazı kurumlarda sorulan mülakat soruları da var 1. baskının ne zaman çıktığını bilmiyorum. 1. baskıda da 2017 de sorulan soruları da belirtiyorsa almanıza gerek kalmayabilir
-
Ikinci baskisini aldim arkadasla karsilastirdim. 2017 sgk denetmenligi sorulari eklenmis.anayasa idare guncellenmis . Is hukuku sgk kismina baya soru eklnmis.
-
Arkadaşlar merhaba. Kimseye boşa ümit vermek istemiyorum ancak kgk sınavına gittiğimde bazı adayların konuşmalarını duydum. Puanı 89 üstünde olan bazı arkadaşların, yüksek puanlarını taşraya gitmek uğruna heba etmeyeceklerini ve başvuruda bulunmadıklarını öğrendim. Böyle kaç kişi vardır bilemiyorum, inşallah bu sayede puanlar düşer.
-
@umudumvar hocam sen böyle bi sey gördün mu inaniyo musun yani. Bizim milletimiz gitmeyecegi halde basvuru yapmayi,istede ismini görüp kendini bi sey sanmayi cok sever. O yuzden gitmeyecekse bile basvuru yaparlar
-
@genclerbirlikli Arkadaşım senin sorunun ne acaba gerçekten merak ediyorum.Nereye girsem senin saçma sapan yorumlarını görüyorum ve aynı okuldan mezun olduğumuz için utanıyorum.Burda siyasaldan mezunsun diye insanlara ahkam kesemezsin sen.Mülkiye mezunu olmak şu dandik Kpps'den yüksek almak sanıyorsun belli ki.Yazık,gerçekten çok yazık!Yarın bir gün senin gibileri devlette bir yere gelecekler ona üzülüyorum ben.Devletimiz,milletimiz kimlere kalacak hale bak.
İnsanlara saldırmaktan vazgeç.Diğer okullardan mezun olup çok iyi yapan insanlar da var.Puanların nasıl bilmiyorum ama yüksek aldıysan bu seni akıllı,zeki bir insan yapmaz.Kpss tamamen aptal bir sınav ve bu aptal sınavlarla birbirinizi neden üzüp,kırıyorsunuz?Sürekli sistemin kalitesizliğinden söz ederken burda caka satmak ne? Koskoca adamsın ama hala Mülkiye mezunuyum diye alkış bekliyorsun be kardeş,yapma... -
@mülkiyeli.1 hepimizin hislerine tercuman oldunuz
-
@memurlardan dediğiniz kaynağın adı nedir ?
-
Benim kimseye saldırdıgım, ahkam kestiğim, üstten baktığım vs vs filan yok. Böyle düşünüyorsan yazdıklarımı tekrar oku. Ayrıca kpss zeka ölçüyor, çok zekiyim triplerine girmedim, yazdıklarımı gerçekten okusaydın nasıl çalıştın diye soran arkadaşlara köpek gibi çalıştım dediğimi görürdün.
Bu saçma sapan ithamlarından sonra kendimden şüphe edip tüm girdilerimi okudum, hiçbi yerde bn mulkiyelim tmm mi
.s .s yazmadığıma tekrar emin oldum, bunu yapmak istesem kullanıcı adımı gençlerbirlikli değil mülkiyeli alırdım. Sadece gereken yerlerde iktisat mezunuyum diye belirtmişim sadece.
Başlıklarda da yeri gelmiş ben bir şeyler sormuşum yeri gelmiş soranlara elimden geldiğince cevap vermeye, yardim etmeye çalışmışım.
Boş boş ithamlarda bulunarak hiçbi yere varamazsın, dediklerini ispat et, etmiyosan da özür dile. İnşallah devlet kadroları senin gibi kendini bilmez,okuduğunu anlamaz sadece boş ithamlarda bulunanlarla dolmaz.
Ayrıca bi başlık altında dediklerimin arkasındayım, onlarla ilgili olarak demek istediğin varsa cevap ver, yoook ben boş boş konuşmaya devam edeceğim diyorsan özelden, kurum sınavı başlığını boş yere meşgul etmeyelim senin yüzünden.@mimar, senin de rahatsızlığın varsa son dediklerim senin için de geçerli.
-
@Mimar Pek inanasım gelmiyor, umut ediyorum sadece. Kgk sınavında -ki soruların basitliğini o başlık altında görebilirsiniz- hiçbir şey yazmadan 20 dk sonra çıkan insanları görünce işe, paraya çok ihtiyacı olup da sıralamaya giremeyen insanlar için üzüldüm. 'vergi çarpanı, laffer eğrisi, piyasa başarısızlığı...' bilmiyor ama gelip klasik sınava girme cesaretini göstermiş! Az da olsa birileri hak yememe bilincindeyse ne iyi olur.
-
@genclerbirlikli Eleştiriye de açık değilsin anladım.Ayrıca yazdıklarında herhangi bir anlam bütünlüğü göremediğim için anlamakta epeyce zorlandım doğrusu.
Çocukca bir beddua etmişsin,kız gibi trip atmışsın:) Hoş cinsiyetini de bilmiyorum.
Özür dileme konusuna gelince yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum.Sana yazdığım her kelimenin arkasındayım.
Ayrıca benim söylediğim bir lafla kendinden şüphe edip yazdıklarına tekrar bakmanda ayrı bir ironi.Buraya sana laf sokmak için veya seni küçük düşürmek için yazmadım.Sadece burdaki insanlar siyasalın senin gibilerle dolu olmadığını ve senin gibilerin genelde iktisatta olduğunu bilmeleri için yazdım.
Umarım memur olursun.Zor bir süreç ben de yaşadım.Kendini daha iyi ifade etmen dileğiyle.Mutlu kal... -
@mülkiyeli.1 eleştiriye değil, yersiz ve gereksiz eleştiriye açık değilim. Başlıkta dediklerime cevabın varsa yaz, yoksa özelden yaz meşgul etmeyelim dedim ama sen hala burdan yazarak anlama kapasiteni bir kez daha gösterdin ne diyeyim. Senin gibilere laf anlatmak için ya evliya olmak lazım ya da baya boş zaman lazım. Benim o kadar boş zamanım yok üzgünüm. Kal sağlıcakla.
-
@mülkiyeli.1 'kız gibi trip atmışsın' nedir Allah aşkına tamam her şeyi iyi biliyosunuz da yakışmıyo böyle 'kız gibi' vs. sözler. Okuduğunuz okulun hiçbir önemi yok hala bu etiketler ağzınızdaysa.
-
@hü.sbky bi dakka bi dakka araya girmeyelim
-
Tartışmaya müdahil olmak için yazmadım; başlangıcını,konusunu da bilmiyorum.Tesadüfen okudum ve hoş bulmadım kullanılan tabiri.Tartışma niyetinde de değilim.
-
@genclerbirlikli Sipariş usulü yazdıklarına cevap vermiyorum.Bir cevap almak istiyorsan önce sormayı bileceksin anladın mı?
Ayrıca muhtemelen aynı sene mezun olduk.4 aydır çalışıyorum.Kimin daha fazla boş zamanı olduğu ortada diye düşünüyorum.Ben sana nasıl davranman gerektiğinden söz ettim sense bildiğini okuyosun.Seni eleştirerek seviyemi zaten yerlebir ettim ve kendime olan saygımı da yitirmeye başladım.Tek mesele ne biliyor musun?Sahip olduğun kimliği taşıyabilecek kapasite...Bu da son lafım.Hadi şimdi düşün bakalım bu adam ne demek istedi diye.Ben kaçar paşam
-
Bu basvuru formunu bi yere falan gonderecek miyiz ya?ayrica referans falanda istenmedi
-
@hü.sbky Önce bu adamlar ne için tartışıyor diye güzelce bir oku yazdıklarımızı.Sonra beni istediğin kadar eleştir.Atış serbest...:)
-
@Manifalitikoos sınava gırmeye hak kazanınca gönderiliyor ilanda bilgi var o konuda.
-
@Manifalitikoos pardon mülakata