9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@Elinor-Ostrom sınavına bağlı. Hazine-SPK vb. için yetersiz. Diğer kurum sınavları için yeterli. Ama İktisat için azıcık makale eklemeli.
-
Arkadaşlar P23 puanım 85,13 sıralama 987, P42 puanım 84,97 sıralama 843 başvuru yaparken P42 yi seçip kontrol et e tıkladıktan sonra ''başvuru yapılacak sınav yok'' ibaresi çıkıyor.P23 te bi sıkıntı olmadan başvuru devam ediyor.Yüksek olan puan türünü mü seçmek zorunda mıyız? Sıralamanın bir önemi yok mu? yoksa sistemde anlık bi sıkıntı mı var.Başına gelen ya da bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
-
@sdt-uysl hangi puan yüksekse onu seçin hocam sıralamaya göre değil puana göre başvuru yapılacak.
-
@impressiveunit Anladım hocam. Teşekkür ederim cevaplarınız için
-
@irmak 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
@memurlardan dediğiniz kaynağın adı nedir ?
Tüyo Mülakat Sorulari Ikinci Baski
-
@memurlardan tşk ederim
-
İyi akşamlar arkadaşlar,
Sgk denetmenliğinin sözlü sınavı için yaptığınız çalışma tekniği nedir ? Mülakat için nasıl çalışılmalıdır? Yazarak ya da sadece okuyarak ne kadar verimli olur ? Şimdiden teşekkürler hepinize :))) -
acaba istatistik kaçla kapatır?geçen alıma bakınca 75 de 40 kişilik boşluk olmuş.bu yıl sadece 2017 geçerli olduğu için daha da düşer mi ki?
-
@ksbairt çok düşmez bence benim fikrimce eğer herkes başvurursa fire vermesse istatistikçiler 76 felan ama fire olursa şuan çalışıp başvurmuycak arkadaşlarım var puanları iyi olan eger boyle 200 kişi felan varsa puan en baba 74 e düşecegını dusunuyorum
-
@ksbairt tabi o 200 kişinin içinde 8. Promosyonda atananlar sgk yı istemeyen ıyı puanlılarıda katıyorum
-
@Elinor-Ostrom hocam tüyo yeni baskısını ben de yeni aldım (2017 haziran 2.baskı) . Genel hatlarıyla mülakatlarda çıkan soruların yanında hangi sınavda kaç yılında sorulduklarını falan da yazdıkları ve yıldızla derecelendirdikleri için sonuca varma adına faydalı bir kaynak oldugunu dusunuyorum. yani mesela bir sorunun yanına 4 yıldız koymuşlar; bu 4 ve 3 yıldızlı sorularla karşılaşıldığında komisyon bunu cevaplamanı bekler demiş. ama mesela tek ya da 2 yıldızlı bir soru ise nispeten ayrıntı ve zor oldugu için cevaplayamazsan olumsuz bir yargı oluşmaz komisyonda demiş. Bu açıdan nokta atışı yapmak isteyenler için faydalı olacagını dusunuyorum.
-
@Dellafeu Teşekkür ederim hocam zaten yorumlardan sonra tüyo almaya karar verdim
-
@Nolmuyor teşekkürler de hani 2016 yok ya onları düşününce bi umut diyor insan işte
-
@ksbairt inşallah olur kardeşim tek yıl olması her türlü avantajdır düşük puanlar için
-
Arkadaşlar sizce Tüyo mu NextLevelKariyerin mi sgk mülakatı için daha faydalı olur?
-
Ya o değil de ben hala başvurmadım hala. Özgeçmiş yazma konusunda sıkıntı yaşıyorum
-
Arkadaşlar özgeçmişe İngilizce dil setifikamı yazmalı mıyım sizce? İng soru gelme ihtimali var mı? B1 seviye setifikam var ama 3 senede konuşmaya konuşmaya çok paslandım.Özgeçmişten dil sertifikamı çıkarıncada doğdum,büyüdüm,mezun oldumdan ibaret oluyo özgeçmiş.Sizce ne yapmalıyım?
-
@ksbairt 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi) içinde söyledi:
acaba istatistik kaçla kapatır?geçen alıma bakınca 75 de 40 kişilik boşluk olmuş.bu yıl sadece 2017 geçerli olduğu için daha da düşer mi ki?
75in altına düşceğini sanmıyorum. Bu alan bazlı sıralamalar neoldu hocam ösym açıklamadı henüz bilgisi olan ?
-
Arkadaslar herkese kolay gelsin forumu genel olarak okudum tüyo adlı bir kitaptan bahsedilmis bende bu konuda kitap ariyordum tesekkur ederim oncelikle.
Benim bir sorum olacak p23 den 85 puanim var basvuru yaptik bekliyoruz ancak eger siralamaya girersem 2018 agustosta askerlik tecilim bitiyor bu durum bir sorun olur mu?Olduda kuruma girdim tecil bittikten sonra direk askere gitsem kurum icinde bir problem yasar miyim. -
@luthor sorun olmaz kardeşim kazandıktan sonra 1 yıl da kurum tecil ediyor askerliği diye biliyorum göreve başladıktan sonra gider gelirsin gitmek istersen eğer gelince göreve devam edersin.