9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@alpagu kurumun tecilini bilmiyordum kardes tesekkur ederim
-
@Elinor-Ostrom puana göre yapılsa da belli bir sıralamada kesilmeyecek mi liste ?
-
SGK başvuru sayfasında daha önce yaptığım başvuruya dair hiç bir emare yok. Başvuru ön izlememi ya da buna dair bir metni göremiyor muyum? Şüphe insanın kurdudur...
-
@irmak hocam hep en yüksek puan hangisiyse o seçiliyor diye biliyorum
-
@AlicenapSayha hocam siz böyle yazınca şimdi ben kontrol ettim bilgiler duruyor. Basvurunuz başarılı yazmadı mı başvuru tamamlandıktan sonra?
-
@AlicenapSayha başvurunuz işleme alınmıştır, basvuru goruntule pdf kaydet gibi bir sayfa cıkıyor. Başvurunu tamamladıgında yeşil tik le beraber sesission yazdıysa başvuramamışın demektir, ayrıca zaten bilgilerinde silinmişdir. tekrar başvuru yapman gerekiyor. Benim başvurumda 3. de anca oldu.
-
İstatistikçi arkadaşlar mülakata nerden nasıl hazırlanıyorsunuz kaynak kitabınız fln var mı
-
@statistick ben de merak ediyorum bilgisi olan var mı ?
-
@conmaynard yazın hocam B1'e ben yazın ne yaptın diye sormuştum, önceki iş deneyimlerini anlat demiştim, yabancı bir ülkeden bahsediyorum. Hani burada iş İngilizce gerektirmez bile, kim soracak? Küçümsemem, haddime değil de ama ilerletin hocam inşallah, B1 başlangıcı az bir miktar geçmektir, sizden de pek bir şey beklenmez. Yazın hocam.
-
@Pozitif @Elinor-Ostrom Tarayıcımın çerezlerinden kaynaklı bir sonraki o yeşil tikli sayfaya yönlendirilmiyordum, sorunu hallettim. Alakanız için teşekkürler dostlar!
-
@statistick kendi ders notundan özellikle sözel kısımlar ornekleme regresyon üzerınde dur bence korelssyonla ilgili soru gelebılir duyduklarımdan yoka cıkıyorum sadece tahmındır bu soyledıklerım. Mevzuattanda denetmen ne iş yapar kayıt dışı vs gibi şeylere bakmanız yeterli olur
-
@impressiveunit Cevabınız için teşekkür ederim.Anladığım kadarıyla siz mülakat komisyonunda görev aldınız galiba. Sorulan İngilizce soruya cevap verememem eksi bir algı yaratır mı?
-
@Nolmuyor teşekkür ederim önerilerini dikkate alıcam zaten bizim çalışabileceğimiz öyle bi kitap fln yok sanırım piyasada ders notlarım en iyisi gibi gözüküyor :))
-
@conmaynard hocam özel sektör, yurtdışında çalıştım, işimle ilgili mülakat da yaptım. Yok öyle bir komisyon içinde işim... Aman yanlış anlaşılmasın. Hani orada, gerekli yerde bile sorun olmadıysa dedim devlette İngilizce gerekmeyen bir iş için ne olur ki.
-
@impressiveunit Anladım hocam çok teşekkür ederim sayenizde karar verebildim.
-
@statistick aynen hocam ne varsa bızım notlarda var
-
Arkadaşlar şu maliye dersini nasıl çalışıp hallediyorsunuz? İnanın çok ezber geliyor bana acayip zorlanıyorum özet haline çalışmaya sa vicdanım el vermiyor bütün üniteleri de titizce çalışamıyorum en verimli kaynak be sizce maliye açısından ???
-
@irmak Ezber yapma, tekrar tekrar oku aynı konuyu. Oku ve aklında kalanları duvara anlat. Daha sonra o çalıştığın kısımla ilgili soru çöz. Maliye ezberden öte öğrenilerek ve özümsenerek halledilebilecek bir ders bence.
-
Arkadaşlar p23te 84 puanli kisi kacinci sirada acaba?
Bir de kurumun yardımcılık doneminde askerlik tecili yapip yapmadığı yapiyosa kac yil yaptığı hakkında bilgisi olan var mi?
-
@Göktürk 84 değil ama 83.98 p23 puanim:) 1388.yim..belki faydasi olur diye yaziim dedim