9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@rustcohle b grubundan merkezi atama ile atandığında puanını bir daha kullanamıyorsun.Ama a grubu mesleklerde atandıktan sonra başka bir kurumu da kazanırsan kurumdan muvafakat istiyorsun onlarda veriyor tabi bir şartı var o da yeni atandığın ünvan eski ünvanından ek gösterge olarak daha yüksek olması. misal mhuy olup 3600 ek gösterge alırsan ve daha sonra guy'u kazanırsan geçemezsin çunku guyun ek göstergesi 2200 diye biliyorum.
-
@guyan-gelmiş 2017 a grubu puanı her ne sebeple olursa olsun 2 sene boyunca geçerliliğini korur yani.Teşekkür ederim.
-
Arkadaslar basvuru ile ilgili kucuk sorunlari fazla dert etmeyin. Ben gecen basvuruda askerlik durumunu isaretlemeyi unutmustum. Basvuru formunda orasi bos kaldi. Sinav hizmetlerini aradim ve ciktiyi aldiktan sonra el yazisiyla yaz bisey olmaz dediler. Onemli olan basvuru puaninizin dogru olarak sgk ya ulasmasi.. Ben bi onceki basvuruda bu şoku yasadim basvurum yanar mi falan diye ama bisey olmadi. Sizde yaşamayin diye yaziyim dedim
-
@guyan-gelmiş Mhuy ek göstergesi 2200 dür..
-
@uzmanyrdd genel müdürlüktekilerin 3600 diye biliyorum.hatta taşradakilerin isyanı da ona hem yds 70 istiyorsun merkez kadro diyorsun hem de genel müdürlüktekilerin gibi 3600 vermiyorsun diye.
-
@guyan-gelmiş Hepsi 2200 dostum.. Bakanlık genel müdürlük üniversite belediye dahil.
-
@uzmanyrdd doğrudur hocam benim bildiğim bu.
-
Ek gosterge tanimlamasi 657 ekli cetvelde belirlenir dostlar ve unvan bazlidir. O nedenle bir guy basbakanlikta bile guy olsa ya da bir mhuy külliye de bile mhuy olsa 2200dür.
-
@paretowilfredo hocam o zaman mhuy'ların taşra-merkez maaş farkı neyden kaynaklanıyor o zaman farklı bir tazminat alıyorlar merkezdekiler
-
Bu mhu/mhuy ünvanına özel bir durum. Bakanlık ve genel müdürlükler merkez olarak belirlenmiş ve maaş biraz daha fazladır. Üniversiteler ve belediyeler taşra olarak nitelendirilmiş maaş diğer taşra uzmanlıklarına yakındır. Ama emekli olunca alınan emekli ikramiyesi ve emekli maaşı ikisinde de aynıdır sebebi 2200 olması.. Zaten bu meslekte taşra -merkez ayrımı da biraz boşlukta kalıyor bir belediyenin merkezi bulunduğu yerdir ama taşra olarak geçiyor..
-
@rustcohle yok artik ya
-
@Mimar Dostum yanlış anlaşılmasın.Kul hakkına girmek hayatta en çok korktuğum şey.Ben sadece varsayım üzerinden olayın doğrusunu öğrenmek istedim.Allah büyüktür , hepimiz emeğimizin karşılığını alırız inşallah.
-
@rustcohle masallah keske herkes sizin gibi düşünsene
-
@rustcohle yok kardeşim yok bakma sen bazıları kendince rakip elemeye çalışıyor aynı puanla 50 yere de girersin nasipse. sen çalışmalarına devam et hayırlı kariyerli faize şahit olmayacağın güzel bir meslek kovala derim
-
@sınavuzmanyrd teşekkür ederim hocam.Sizin de kalbinizde yatan mesleğe en kısa zamanda girmeniz dileğiyle.
-
Kaçla kapatir tahminleri alalim?
-
@gulsen1 82,4 bence
-
@gulsen1 83-83.5 bence geçen seneye göre yükselir bence p 23 olduğu için işin içinde
-
82.83 İLE BAŞVURDUm ya kıl payı gireceğim ya da az farkla kaçacak öyle hissediyorum
-
Umarim 82.1 civari kapatir.