9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Arkadaşlar GVS yapılmış diyoruz da aramızdan birilerini muhtarlığa vs. sormuşlar mı bileniniz var mı?
-
@resetat :))) kurumun kendi yaptığı gvs deniyor nasıl yapılıyor bi fikrim yok artık sosyal medya filanmı senin dediğin atamadan sonraki aşama konu komşuya sormalar eve gelmeler filan
-
@lucass anladım hocam sağol benim dediğime daha var demek. Ne bileyim form doldurmadan GVS yapılacak denilince toptan halledip muhtarlığa falan da sormuşlardır belki diye düşündüm
-
@resetat valla üstad kimiside diyorki ohal var bizden form almadanda yapabilirler gvs yi o yüzden bu konuda cahilim bilen varsa aydınlatsın hepimizi
-
@lucass estağfurullah hocam hepimiz aynıyız daha önce atanmış olma heyecanı yaşamadık ki bilelim İnşallah öyledir yapmışlardır da olumlu olursa fazla beklemeyiz..
-
@mağdurum sıyırsaydın iyice dibini kalmasın
-
geçen gümrük alımında soruşturmalar yapıldı ve güvenlik soruşturması arşiv araştırması formu kazandıktan sonra istenmedi kurumun böyle bir tasarrufu varsa öncesinde olur zor değil.
-
11 evladımız Uçmağa vardı bu vatanın gencecik evlatları toprağa düşüyor bizler rahat uyuyalım diye.Genel gündemden uzaklaşmayalım yapabilen Mehmetçik vakfına bağışta bulunsun yakın şehrinde şehit cenazesi varsa gitsin gidemeyen de olduğu yerden dua okusun Tanrı Türk Milletini Korusun ve Yüceltsin başımız sağolsun.
-
Uyuyamıyorum hocam içimin yangısından. Nasıl uyunur ki zaten? Milletimin başı sağ olsun. Allah devletimize ve milletimize güç kudret versin.
-
@resetat sorun güvenlik soruşturması kaynaklı olsaydı 1 ayda açıklama zorunluluğu getiren yönetmeligi hazirlanmazdi kurum.kurum bile sürecin keyfi uzadığını düşünüyor.
-
Bari mülakat iptal deseler de kurtulsak.
-
@shanks bekledigim tek mülakat. Baskada kuruma giremiyorum puanim yetmiyor. Oyle birsey benim icin yıkım olur
-
@srdsd allah kazanmayı nasip eder inşallah. (Banada)
-
@srdsd Ben de sinirden diyorum zaten düzgün ilan da gelmedi ki hala.
-
@kalitetifmemur insallah
-
@resetat ben rastlantı eseri Kasım ayında karakoldan yazı yazıldığını öğrendim tahminimce Aralıkta bitti gvsler. Bakanlıkta aksıyor işler, açıkçası sallamıyorlar bizi
-
@drago @varoufakis Bakanlık mahvetti bizi. Hele ki o taşeron muhabbeti...Hocam siz yine iyi öğrenmişsiniz karakoldan ama öyle kolay bilgi verilmiyor hele ki büyük yerlerde işte.
-
@resetat geçen gün sağlık bakanı ve bir diğer bakan konuşurlarken mikrofon açık kalmış (Jülide hanım hakkında) "hep geç kalıyor" diyorlardı diğer bakanlar zamanından önce orada oldukları halde program yarım saat aksamış bizim bakanı beklerken ben de içimden "ahh bir de bizim ne kadar beklediğimizi bilseniz bakanlığın bu keyfiyeti yüzünden" dedim.
-
@drago Hadi ya biz de niye hala açıklanmadı diyoruz boşuna :)) Böyle olduğunu bilsek telaş yapmazdık :))))
-
@resetat baksan ya bizim bakanlık diğer bakanlar arsında bile dedikodu malzemesi olmuş