9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@drago gvs mi yapilmis sizin icin oyle bir bilgi mi aldiniz kasim ayinda.
-
@hukukcusmith evet, karakoldan yazı istediğimi biliyorum ben sadece. Yazının mühdevatını soramadım, daha önce bahsettiğim gibi rastlantı sonucu öğrendim.
-
Bir gün daha geçti gitti ömrümüzden en azından şafak kaç bilseydik sayardık
-
@alikarakuş, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
arkadaşlar sıkıntı çıkmaz ise 1 ay açıklanacakmış dün mülakattan çıktım öle dediler hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Şu arkadaşımızın şu sözüne ne kadar sevindiğimi hatırlıyorum da yazık oldu ömrümüzün 4 ayına
-
@drago arkadaş guy olarak atandi herhalde, ondan sonra yazmamış.
-
@kai-hitwatari grubun ayni kisilerin etrafinda dönmesinin sebebi de bu zaten onlar artik ayin 15 ini bekliyorlar bankamatige gitmek icin
-
@hukukcusmith sonuçları 100 kişi falan beklediğini ciddi ciddi düşünmeye başlaxım
-
Arkadaşlar mesela bende bekliyorum ama alternatifler var onlar için uğraşıyorum ve foruma o yüzden sadece akşamdan akşama yarım saat bakıyorum kalan arkadaşlar da benim gibidir bence
-
@kai-hitwatari galiba atanmış bizler de bir umut bekliyoruz benim korkum bir de atanıp gidersek 9. Promosyon diye birşey kalmayacak
-
bu açıklanmadan btk mülakat yapıp açıklayabilir arkadaşlar. geçen alım 12 günde yazılı sınav sonucunu açıklamışlar bi 18 kişi de oraya geçer 300 kişilik kadroya da 3 kişi atama yaparlar
-
@yasaklı geçen btk aliminin yazılısi erken aciklanmis olabilir de tum surec 1seneyi buldu yalniz hocam
-
Daha önce hayatında twitter kullanmamış olan ben sgk sayesinde tweet sapığı oldum:/ Allahım hayırlısıyla bi açıklansa da şu hesabı kapatıp normal hayatıma geri dönebilsem :((((
-
@nonbisinidem sgk hepimizin psikolojisini bozdu. Kazansamda kazanmasamda hakkımı helal etmiyorum. Fuzuli bekletiliyoruz.
-
@shady1 mülakatı bunlar da sallamış çok şimdi baktım tam 4 ay 1 hafta sonra açıklanmış. ve bunu dedikten sonra baktım ki biz de şu an o aşamadayız neden sgk 4 ay 1 hafta sonra açıklamasın
-
@yasaklı dedi ve açıklanmadı. Ve bekleyenler kanser oldu..
-
@kalitetifmemur bunu beğenmedik mutlu sonlar sadece masallarda mıdır orlic?
-
@drago Oğuz Atay'ın tutunamayanlar'ı ile bağlayalım dedim ama onda da "olric" i yanlış yazmışım
-
Klasik cümlemizi kuruyorum.
Bu hafta kesin açıklanacak, hissediyorum. Çarşamba diyorum.
Var mı arttıran
-
@kai-hitwatari 14 şubat sıkıntı yapmasın kardeşim
-
14 şubatta açıklarlarsa şaşırmam..