9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@nonbisinidem, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Bir gün daha geçti gitti ömrümüzden en azından şafak kaç bilseydik sayardık
Şafağı bilmem de bayadır saymıyodum takvimi elime aldım şimdi sanırım yanlış hesaplamadıysam 129 gün (4 ay 9 gün)
-
@kai-hitwatari hocam bunu demeyecektin ya böyle dediğimiz her hafta açıklanmadı kimse yazmaz inşallah dedim ve yazan oldu :))
-
@elinor-ostrom totem yalan oldu desene :).
14 şubat diye dostlar, çarşambanın 14 şubat olduğundan haberim bile yok. Konuya o kadar uzağım
-
@kai-hitwatari benim totem perşembe yeğenim 1 yaşında olucak inşallah o zaman açıklanacak
-
@krtalprno o da anlamlı bir totemmiş hocam. Allah ömrünü uzun etsin. İnsallah yeni nesil bizim yaşlara gelene kadar bizler şu düzeni değiştirebiliriz.
-
Vay delikanlı gönlüm vay
-
@drago işin şakası bir yana tabiki 4 aydır açıklanmasını bekliyoruz ama her hafta olmazsa olmaz bu hafta açıklamaları olmadan pazartesi başlamıyor sanki
-
@kai-hitwatari biraz öyle oldu:)
Daha ne kadar bekleyeceğiz gerçekten merak ediyorum -
arkadaşlar.uyuyun.iyi geceler.
-
@kai-hitwatari çok sağolun hocam inşallah o güzel dilekleriniz geçerli olur
-
Çarşambaya kadar açıklansa da İl Göç için para yatırmak zorunda kalmasak
-
@karl-marx ne alakasi varya boyle sacmalik mi olur.belki ben sgk yi tercih etcem ayrica diyelim ki vmy yi tercih edecek olsam sgkyi kazanip gitmezsem yedek birini alirlar benim yerime. Dolayisiyla yedek sosteminin oldugu bi durumda nesen kazanan adaylari elesinler.... element uydurmayin issi insanlarinda umutlariyla oynamayin.allah herkesin gonlune gore versin insallah
-
@resetat hocam bir arkadaş vardı sen miydin bilmiyorum ama parasını ya il göçe ya 14 şubata yatıracaktı. Bakalım hayat neyden yana.
Çarşamba 17.01'de açıklanırsa isyann -
@kai-hitwatari kazanırsak isyan sevinçten pek aklımıza gelmez kazanmazsak da paşa paşa gireceğiz o sınava yeter ki açıklasınlar
-
@kai-hitwatari, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@resetat hocam bir arkadaş vardı sen miydin bilmiyorum ama parasını ya il göçe ya 14 şubata yatıracaktı. Bakalım hayat neyden yana.
Çarşamba 17.01'de açıklanırsa isyannHocam ben değildim ama açıklanırsa ben de o yönde kullanacağım
Saat 14-15 aralığında tweet gelmezse o günü unutun
-
Sabah günaydın yerine açıklandı haberi almak umuduyla cümleten hayırlı geceler
-
@terkiphatasi sen sgk yı tercih etcen diye işsiz adamı dışarda mı bırakacak kurum,iki kişi arasında tercih yapılacaksa tabiki işsizden yana kullanması gerekir,yedek var ama orayada yine diğer işsizi alması gerekir :))
-
@terkiphatasi hocam siz gerçekten görüşüp görüşmediğine mi takıldınız yoksa cidden vmy kazanıp sgk denetmenliği tercih etmeyi mi düşünüyorsunuz? Ayrıca sert çıkışmanıza anlam veremedim belki kurum cidden böyle bir şey yapacaktır ve arkadaşta bu bilgiyi alıp paylaştıysa suçu ne? Daha önce kurumun kendi yaptığı alımlardaki listelerde çakışma olmayacağı yetkili kişilerce de dile getirildi bunu vmy için uygulamalarında da bir sakınca olmayacaktır. Sonuçta vmy maaş, özlük hakkı ve itibar olarak denemenlikten iyi olduğu tartışılmaz bir gerçek yani bir hak kaybı olmuyor.
-
@pawnex, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@terkiphatasi sen sgk yı tercih etcen diye işsiz adamı dışarda mı bırakacak kurum,iki kişi arasında tercih yapılacaksa tabiki işsizden yana kullanması gerekir,yedek var ama orayada yine diğer işsizi alması gerekir :))
Kafan guzelmis kardesim
-
@kai-hitwatari görüyorum ve arttırıyorum şubatın son haftası diyorum zaten son haftanın çarşambaya kadar yolu var çarş olabilir :))))