9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kai-hitwatari tamam hocam bende yollarım benim bildiğim karşılıklı olarak takipleşilmeyen kişiye mesaj atılamıyor zannediyordum şuanda mesaj kısmı aktif gözüküyor, hesabı olan arkadaşlarda sinan uzunpınara bir mesaj atsın veya tweet olarak atsın dikkatini çekecektir
-
Bu feragat olayini tam bilen birisi aciklarsa iyi olur kazanan kisiler tercih yapmadigi zaman otomatik olarak yedek olan kisilere sira gelmiyor mu yoksa kendileri ayrica bunu talep mi etmeleri gerekiyor.
-
@hukukcusmith evet hocam ayrıca feragat etmelerine gerek yok tercih yapmama, evrak yollamama feragat sayılır ama asil listede yer almazlar ise daha iyi olur. Yedek olarak kazanan arkadaşlar hem uzun zaman bekleyecek hem de geç başlamış olacak.
-
@black saol kardes tesekkurler cevap icin yedek de olsa umut varsa beklemek bu kadar zor olmaz varsin gec baslayalim napalim.
-
@black Hocam ben aradım sgkyı suan için feragat etme şanşınız yok dediler, ancak isminiz listede yer alırsa o zaman feragat hakkınız doğuyor dediler.
-
@kenyes hafta sonu?
-
@kenyes doğrudur hocam bende öyle biliyor, hatta atama duyurusu sonrası evrak yollayıp tercih yapanlar için söz konusu eğer feragat etmezlerse göreve başlarlar ve bundan sonrada feragat söz konusu olmaz ve o kadro yanar. O yüzden evrak yollamayanlar veya tercih yapmayanlar feragat etmiş sayılır. Bu aşamada kurum listeye müdahale edebiliyorsa onların çıkarmasını bekleyeceğiz o da olmuyorsa en kötü yedek müessesi devreye girer ve kadroların boş kalması önlenir.
-
@black üstad sende bütün isimler var listeler açıklandıktan sonra isimleri karşılaştırırız başka kurumu kazanıp listede olanlarada tek tek forum veya sosyal medya üzerinden ulaşıp tercih yapmamalarını veya yapıp yapmayacaklarını sorarız ona göre aşşağı yukarı kaçıncı yedeğe kadar gelme ihtimali var öğreniriz tabi inşallah forum ve sosyal medya kullanıyolardır yoksa ulaşmak sıkıntı
-
artuk normal bir insan olmadigimi hissediyorum.her seye agliyorum,herkese bagirmak istiyorum,aniden sinirleniyorum.yakip yikip gidesim geliyor
-
@mağdurum herkes sizin gibi. Insanları hasta ettiler
-
@kenyes hafta sonu mu ?
-
@lucass yok hocam zaten yapmazlar veya yapamazlar, eğer atamaları tamamlanmışsa muvafakat almaları lazım ki kurumları vermeyecektir, atamaları tamamlanmamış ise sgk'ya başlayıp diğer kuruma geçmek için muvafakat alma yoluna gitmeleri kendilerine zaman kaybettirecektir yani iki türlüsü de zor.
Ama guy olupta sgk kazananlar olursa (ki liste açık olmadığı için bilemeyeceğiz) o kişilerin guy olarak mı kalacağı veya sgk'ya mı geçeceği önemli
-
Arkadaşlar kurum daha önce böyle birşeye dikkat etmemiş kaymakamlık kazanan bile asil listede yer almış ama inşallah bu sefer dikkat ederler etmeleri lazım işi olmayanlara öncelik verilecek diye yetkili ağızdan bir söylem var yani zaten daha iyi yer kazanmış birini listeye almanın bir alemi yok hiç işi olmayanlara öncelik tanınması açısından biraz duyarlı olsalar kimse madur olmaz beklentimiz sadece biraz hassasiyet yetkililerden
-
Bu hafta açıklanır mı ki
-
@krtalprn işte milyonluk soru️ kalpleri fetheden soru ️
-
Bir ay daha beklerlerse 309. Yedeği görür bu alim
-
@drago ah ah
-
Şu başlığı silip baştan açabilir miyiz? 9 bin küsür mesajı görünce midem bulanıyor.
-
@krtalprn bu soruya senin cevabınla cvp vereyim:))) şubat sonuna kadar yoku var hatta en kötü senaryo mart
-
@nonbisinidem ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum işte öyle bir şey