9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Artık Adem Hoca'da tutturamadı. En son 1-2 gün daha beklemesinler dedi ve sonra günler akıp gitti.
-
@kai-hitwatari Bence orada hoca yanlış algıladı hoca yakında açıklanacak mı diye sormuş adam da bir iki gün beklemesinler diyerek yakında beklemesinler demek istemiş olabilir
-
@krtalprn yakını uzağı mı kaldı
-
@kai-hitwatari artık ters psikoloji yapıyorum olumsuz bakıp gitmeye çalışıyorum
-
Marta kalmıcakmış arkadaşlar kesin bilgi yayalım :))
-
@pawnex Nereden hocam bilgi?
-
Dun yazacaktım da vazgeçtim rüyamda görmüştüm marta kalmayacak (5. Söyleyiş )
-
@pawnex Nedir hocam bilginin kaynağı, açıklayıver bize de gözünün yağına banayım.
-
@luthor hocam valla bakanlıktan bi tanıdığım var ona sormuştum ama tabiki kesin diye şakasına diyorum marta kadar açıklamayı düşünüyorlarmış bu saatten sonra ne kadar inanırsak
-
@luthor nereden hocam bu bilgi
-
@pawnex İnşallah, bakalım artık.Ümit bağlamayalım yinede biz.Fazlasıyla tecrübe ettik bu süreçte duyumları :):)
-
@luthor aynen öyle hocam o yüzden bende pek ciddi bi şekilde yazmadım :))
-
Etkinlik diyeceğim de millet bu zamana kadar yaptık da noldu sanki diyecek
-
@pawnex valla özlemişim ya bir doz duyum iyi geldi
-
@pawnex marta kadar açıklamayı düşünüyorlar yani neyse kalbimi bozmayacağım şunun şurasında marta ne kaldı ki
-
@pawnex duyum için teşekkürler hocam buralar umutsun söylentisine bile hasret kalmıştı
-
allahtan şubat 28 çekiyor bu arada 28 şubat dahil mi
-
@drago allahım umut o kadar uzak ki onu bile yanlış yazmışım
-
Marta ne kaldı ki. 2 daha var. Mart ise sorun şu; martın da kaçı? Artık resmen dalga geçiyorlar.
Buradan 150. güne selam olsun. Bir şey olursa çok bekledi dersiniz.
-
@drago valla hocam ilk kez yazma gereksinimi hissettim bende bayadır bugün yarın diyolar ama bu sefer marta kadar diyince bende inanmak istiyorum artık inşallah doğru çıkar yolumuza bakarız hepimiz