9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@dikey az kaldı lafı çok ucu açık oldu hocam ne kadar az kaldı
-
@krtalprn kardeşim net birsey soylemiyor kimse ama islemlerin bittiği soyleniyor.
-
@paretowilfredo geldii gönlümüzün baş köşesii :)) sizden baska kimseyi dikkate almiyorumm . Cuma günune guzel basladim bu dediginiz ile. Hayirli cumalar herkese
-
@srdsd Var olasın dostum. Sizler iyi olunca biz de iyi hissediyoruz.
-
Haftalardir az kaldi:) denicek tek laf bu isin boyle uzamasinda bir ihmal varsa ahim uzerine olsun kim sebep oluyorsa. Bilmem kacinci gundeyiz artik saymayida biraktim hala daha utanmadan bekletiyorlar. 1000 kisi burdan olumsuz sonuc alicak bukadar bekleyisin sonunda olumsuz sonuc insani perisan eder ben suan olumsuz sonuclanmasini dusunemiyorum bile kendi adima. Ama hala daha kimsenin umurunda degil tum yasanilanlar beklemeye devam kazansamda kaybetsemde yok yere bukadar zamanimizi calan kisilere hakkim helal degildir.
-
-
Forumda VMY başlıgı altına girince kazanamayan arkadaşların ne kadar üzüldüğüne şahit oldum. Onları okudukça sürecin sonunda kazanamayan arkadaşların nasıl bir psikolojiye gireceğini idrak ettim.
İnşallah daha çok işsiz güçsüz arkadaşlar kazanır. Bazı guy olan arkadaşlar bu söylemimden ötürü bana kızacak fakat onlar da guyu kazandıklarında yaşadıkları sevinci hatırlasın ve guyu kaybeden arkadaşların nasıl üzüldüklerini hatırlasın. Daha iyisini istemekte tabiki haklısınız lakin bir başkası için işsizlik büyük yıkım -
@kai-hitwatari guy dan SGK ya bir geçiş de guy da ki yedek bekleyenin mutluluğu olacaktır .
-
@shanks ben de kaymakamlığın hakimliğim falan yapıldığını duydum ama sgk için sanmıyorum yani
-
Kusura bakmayin ama 4 ay dan fazla olmus mulakatlar biteli ve baskan az daha sabir demisken birilerinin cikiota "arkadaslar aldigim duyumlara gore az kalmis" demesi ve bazilarinin da "sagol,varol,cok yasa..." demesi, bu kafa neyin kafasi ya? Bu duyum mu simdi? E tamam o zaman bende diyorum "az kaldi"
-
@terkiphatasi varol, sağol, çok yaşa
-
@samet06 harbiden güldürdün beni allah ta seni güldürsün
-
Doğa için çal varya bizde SGK için söyle etkinliği yapıp Yemin mi ettin şarkısını
Açıklanmamaya yemin mi ettin. Kayıt dışı ekonomi mi bizi bekletiyo. Yalvarırım açıklan ne olursun şeklinde mi uyarlasak acaba -
@maiyeci onlar da açıklamayağız, açıklamayacağız. Keyif bizim değil mi açıklamayacağız derlerse
-
@paretowilfredo üstad sonuç açıklama sayfasının bu hafta boyunca hata vermesinin nedeni nedir sizce?
-
@b-ays hocam ben ne yapıldığını cidden bilmiyorum söylenenlere göre eyyorladım bende
-
@drago Çok yüklenmekten kapatmış olabilirler dostum işin şakası bir yana yenisi için hazırlık da olabilir mümkündür.
-
@drago https://uyg.sgk.gov.tr/sinavsonuc/
Buradan girin hocam, e-devlete yönlendiriyor. Oradan giriş yapabiliyorsun. -
@terkiphatasi yaşaaaa
-
@paretowilfredo eyvallah üstad:) gereksiz heyacan yaptırdılar bize de