9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
İdealist olmayacaksın.Plan program yapıp kariyer planlaması yapmayacaksın.Allah ne verdiyse yaşayacaksın günü birlik.130 bekletmişler az bile devam bu şekil.
-
Neyse ki ''gece gündüz'' çalışılıyor aksi halde 2019 u görmek kaçınılmazdı.
-
keske kuafor,guzellik uzmani vs olsaydim.burda kadin is kurdu simdi cocuklarini amerikada okutuyor.eksiklik biraz da biz de ya da fazlalik.okusaydim yine de meslek edinseydim.marangoz olsaydim ya da..bilemiyorum hicbir sey olamadim.her sey olmak isterken "issiz "oldum
belki de gec kalmadik. sgk Allah belani vermesin e mi senin -
@furkitofaso valla işi halledip gitsem iyi olacak.
-
Arkadaşlar aldığım bilgiye göre güvenlik soruşturmaları hala sürüyormuş listeler son halini almamış bilginize. Bunu çalķşma sorunlarında bir arkadaş demiş kendisine güvenirim guy mülakatında tanışmıştık.
-
@krtalprn bunlar sorusturmayi abartmis baya bir.yatiya mi geliyorlar sorustururken napiyorlar anlamadim ki her sey elektronik ortamda degil mi.bilerek bekletiliyoruz resmen
-
Ya bu aşamada yapılan gvsnin içeriği hakkında bilgisi olan var mı?Anladığım kadarıyla yasal prosedür dışında bir uygulama bu.Polis mi geliyor semtimize nasıl oluyor tam olarak?
-
Sanirsin hakim kaymakam alıyorlar . Ne bu boyle artik ya
-
@luthor kağıt üzerinden yapılıyor ama çok boyutlu bir soruşturma bu
-
@drago Nasıl yani hocam ayrıntı biliyorsan anlatır mısın sana zahmet.Hem kağıt üzerinde olup hem nasıl çok boyutlu olabiliyor anlamadım açıkçası.
-
Kaç gün oldu sonuçların açıklanmaması alıstığımız gibi artık duyumlara da alıştık. Bizi sürecin gidişatı ilgilendirmiyor. Bizi sürecin kimde olduğu ilgilendirmiyor. Bizi sonuçların yakında açıklanacak olduğu ilgilendirmiyor. Biz artık net bir şey istiyoruz. Alıştık artık süreç şurada burada cümlelerine. Alıştık artık yakında açıklanacak, az kaldı cümlelerine. Alışmadığımız tek şey sonuçlar şu gün açıklanacak cümlesi. Geçelim artık bunları.
Hepimiz bitik durumdayız. Artık tweet atasım dahi gelmiyor. Insan utanmamak için bari bir açıklama yapar. Yok arkadaş yok! Sonuçlar açıklanırken kuru bir özürle bizi avutmaya çalışacaklar, avutacaklar da. -
@luthor ben mit de soruşturma yapıyor diye biliyorum ama yüzde yüz kesin diyemem tabi ki
-
@mağdurum bilemiyorum hocam arkadaş boşuna yazmaz güvenirim kendisine
-
Demek MİT soruşturuyormuş he...
Mesleği asla küçümsemiyorum, küçümsenecek meslek değil kaldı ki küçümsesem mülakatında bile olmam orası ayrı ne demek isteğimi anladınız arkadaşlar.
Ama neyin nesi bu kadar GVS?
Bu meslekten daha yukarıdakilere yapılmış mı, yapılıyor mu?
Tabi ki sicili bozuk olanları almayın, silin gitsin.
Ama bu kadar günde 1600 kişinin GVS'si (hatta asil + yedek hepi topu 800 kişinin) nasıl bitmez? Ne yapılmaya çalışılıyor? İptal olması isteniyor sanırım... -
Türkiye deki en önemli 400 kişi bu 400 kişi mit mosad fbı hepsi araştırıyor ne olur ne olmaz:)
-
bambaşka bir kurum ile ilgili bilgi almıştım bir personelden. mülakat bekliyordum. mitten rapor geliyor demişti.
-
@luthor hocam ben sadece karakol aşamasını biliyorum ama oturduğumuz yer emliyet dışında üniversite okuduğumuz şehrin emliyet ine de gidiyor yazı herhangi bir araması var mı daha önce birşeye karışmış mı adli makamlara yansımayan bir idari bir kaydı kaydı var mı(fişleme)? Kimlerle temasta bulunmuş eğer sakıncalı kişilerden biri ile teması olmuşsa bu temasın içeriği(kaydı vs varsa) yani benim bildiğim kısmı böyle gidiyor soruşturmann amaa bunların başka aşamaları da oluyor.
mit her soruşturmaya bakmıyor çok spesifik meslekler harici(hakim, kaymakam genel müdür daire başkanı vs) -
@drago Siz soruşturma yapıldığını şans eseri öğrendim yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam.Beklediğiniz başka kurum falan var mı hocam belki varsa onlarla alakalı falandır.
-
@luthor halkbank nasıl geçti hocam
-
@luthor başka beklediğim kurum yok hocam. Şans eseri öğrenmiştim, dün merak ettim yüzümü kızartıp tanıdığa(kolluk personeli) ziyarete gittim sordum bana bu anlattıklarımı söyledi.