9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@srdsd hicbir zaman
-
@shady1 korkulan son. Mutlu son istiyoruz :)))
-
Salı günü olmasına rağmen resmen bi haftayı da gözden çıkardım
-
@paretowilfredo hocam yani genel olarak bitti bir kaç işlem mi kaldı bunu mu anlayalım
-
Ben hala bu ayın sonuna kadar açıklanmayacağını düşünüyorum inşallah yanılan olurum da açıklanır...
-
@paretowilfredo üstad bu soruşturmalar bakanlıkta mı toplanıyor yoksa kurumda mı? Bir de takılınan soruşturmalar bekleme anlamında mı? yoksa şüphe sonucu daha derine inilen soruşturmalar mı?
-
@drago şüphe varsa almasın sıradakine geçsin kardesim öyle degil mi
-
@drago Bakanlik yurutuyor dostum su anda. Ve daha derine inme belki liste degisikligi anlaminda olabilir.
-
@halilhy öyle tabii ne gerek var bekletiyorlar ama listelerin referanslara göre hazırlandığı da bir geçek o nedenle geçemiyorlar demek ki
-
Bakalım derneğin görüşmesinden ne çıkacak. Gerçi onlar da aZ kaldı, yakında gibi cümleler kullanacaka ama insan bekliyor iste
-
@paretowilfredo bu işi bu şekilde yürüten de sadece sgk ve ÇSGB var sanırım listeler değişirse doğal olarak süreç uzayacaktır diyebiliriz o zman
-
ya alakasız bişey sorcam da kızmayın bu kişisel verileri koruma uzm yard zımbırtısı ne zaman ilana çıkıcak ve hangi puan türünden alıcak tahmini olan var mı?? Sgk'yı bekle bekle ömrümüz tükendi :((((
-
@nonbisinidem ne hakla böyle bir şey sorarsın ne demek oluyor bu (kızmayın deyince kızasım geldi :)-bir şeyler yazarken bu his bende de oluyor da şimdi biri ters bir şey yazacak muhakkak hissi- )
-
Bir süredir yazılıp çiziliyor. Konuyla ilgili konușuluyor. Bizede her gün soruluyor. Doğru mu değil mi? Değil desekte inanmiyorlar. Yok öyle bir șey desekte inanmiyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belkide haklilar. Eveet dogruuu. Babaaa oluyorummmmm. M. S. Bağlı
-
Hafta ici de haftasonu gibi artik kimsenin bir beklentisi inanci kalmadi.
-
@hukukcusmith "yazımı kışa çevirdin" cümleleri çınlıyor kulaklarımda
-
@kai-hitwatari az önce onu dinliyordum valla hepimizi tribe soktular
-
SGK hepimizi iş sahibi yapamayacak ama insanları dert sahibi yapmakta gayet başarılı bir kurum.
-
Keşke ufak bir açıklama olsa.
-
Bidaha az kaldı deseler yine icimiz soğuyarak nasıl bı hala koydular bizi