9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Kim bilir aramızda kimlerin ne dertleri var en ufak bir açıklama en azından bu konuda bizi rahatlatacak inanılmaz sevaba girecekler ufak bir açıklama yapsalar
-
Ne demiş Nazım;
Ben artık şarkı dinlemek değil,
Şarkı söylemek istiyorum..Heh işte ben de az kaldı duyumunu değil açıklandı duyumunu görmek istiyorum.
-
Dernek başkanı soracakti ne oldu o
-
Şeytan git SGK'nın spor müsabakalarında pankart aç diyo
-
@kai-hitwatari seytan değildir o
-
@kalitetifmemur malesef Sgk icinde kimse elini tasin altina koyup bir aciklama yapmiyor. Oysaki sen yanmazsan, ben yanmazsam nasil cikar karanliklar aydinliga ?
-
Varsayalım ki açıklandı ve kazanamadık sağlık olsun hakkımızda hayırlısı deyip nasıl yola devam edeceksek öyle yapmalı. Yoksa bu süreç fazlasıyla zarar verecek hepimize. Zaten yeterince zarar gördük ders başında yada iş başında olmamız gerekirken burda kafayı yemekle meşgulüz.
-
Nasıl bir günah işledik acaba? Nereden bulaştık SGK'ya.
-
Duyumlarda köreldi çıkmasa bile beklenti oluyordu böyle sessizlik daha kötü
-
@krtalprn aynen girip çıktıkça yeni yorum okuyordum şimdi o da yok. Ortalık hafta sonu gibi hiç ses yok.
-
@krtalprn Çünkü yarın da açıklanmayacak dostum ne yazık ki...
-
Umarım fırtına öncesi sessizliktir ve umarım ilkleri yaşadığımız şu günlerde başkan beyler twet atmadan bu gece açıklanır.
-
@sosyalikilik hocam umudunun onda birini istiyorum. Ne yazıkki şubatı kapattık. Ne duyum var ne bir emare. Tek bir kelime etmemeleri insanı sinir ediyor.
-
Evet İl Göç kader arkadaşlarım yarın banka yolu gözüktü.
-
@resetat haftaya gol olur mu
-
@kai-hitwatari aynen hafta sonu gibi oldu
-
Hiç mi duyumu olan yok ya yalan yanlış da olsa
-
@krtalprn Her geçen gün açıklanma oranı artıyor hocam ama yavaşça mı hızlıca mı onu net bilmiyorum artık gün gün gidiyorum ve maksimum 22-23 gün kaldı diyorum
-
bizi bizden baska düşünen yok ve asla da olmayacak.kimse al bu senin hakkin da demeyecek hatta cogu zaman hakkimiz yenecek çünkü yasamak boyle bir sey ve bu dunyada adalet aramak sacma.ulasmaya calisacagiz adalete ama asla tam saglanmayacak.bosverin inanci olanin ici rahat etsin Allah var. inanci olmayan da bi seyler bulsun iste kendine.iyi geceler.
-
@resetat neyy kaçç 22 23 kez kalp krizi geçireceğim bana birşeyler oluyor