9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kai-hitwatari Marta kadar demişler hocam aman diyim Martı karıştırmayın yoksa Nisanı buluruz
-
@inflexible katılıyorum üstad bencede bu akşam bi etkinlik yapalaım belki 1-2 gün öne çekeriz Allah ne verdiyse bende dahil bi çok arkadaş il göçe de çalışıyoruz ama 1 saat ayırır herkes bu akşam bi etkinlik iyi olur en azından bişey yapmış oluruz
-
@black hocam görünüş onu gösteriyor ne yazıkki.
Etkinliğe ben her zaman varım. Boş beklemekten iyidir.
-
@black 2 mart cumaya kadar diyelim biz umutları geniş tutalım
-
@pawnex bize gelişi zaten o kadar gel şunu 1 marta bağlayalım hem işçi bayramı belki bizimde bayramımız olur
-
@black Hocam işçi bayramı 1 Mayıs
-
-
@nilayfb biliyorum sizi denedim neyse 1 Mart da bizim bayramımız olur
-
@pawnex valla öyle günler aylar bir birine girdi zaten bu gidişle 1 Mayıs da çok uzakta değil. Yılbaşından beri bugün yarın derken şubat ortası geldi
-
@lucass hocam hazır il göç demişken parayı vezneden yatırınca makbuzu bir yere falan gönderiyor muyduk?
-
@resetat dekont yollanacak mail adresine
-
@sacred123 nereye yollanacak hocam peki
-
@resetat . Ücreti yatırdığınıza ilişkin dekontu 15 Şubat 2018 tarihine kadar asbusim @ asbu. edu. tr adresine mail atmalı ve 19 Şubat 2018 tarihinden itibaren Sınav Giriş Belgenizi sistemden alarak sınav günü yanınızda bulundurmalısınız.
-
@resetat son bisey bu baslikta soru olarak devam ettirmeyin cunku il goc basligi hali hazirda mevcut
-
@sacred123 eyvallah sağol il göç başlığına baktım yazan yok orada ondan
-
Etkinlik için ses çıkmadı anlaşılan beklemeye devam
-
@lucass Helal hocam yalnız bi senden ses geldi ikimiz az kalırız Burdaki dostlarımız çok uğraştı ama son bi gayret ya herro ya merro deyip asılalım derim bayadır sessiziz başkan muğlak da olsa açıklama yapmıştı üstünden 3 hafta geçti.
-
@pawnex İnşallah hocam artık ne yapacağımızı bilip boşa umut bağlamadab yolumuza devam etsek, edebilsek
-
@inflexible aslında bu forumdaki arkadaşların hepsi çok duyarlı da işte insanları bıktırdılar valla arada benim bile yazasım gelmiyo ama yazmayıncada olmuyo hevesimizi kırdılar hayırlısı bakalım
-
@lucass aynen hocam artık hevesimiz kalmadı. Etkinlikleri ilk olarak başlatanlardan birisiyim ve tweet atma konusunda çok kez sitem ettim ama artık bende pek yazmıyorum arada 1-2 tweet atıyorum o kadar. Ne zaman açıklarlarsa açıklasınlar diye bakıyorum zaten kazanacağımız bile kesin değil belki listeye bile giremeyeceğim şey için daha ne kadar uğraşabilirim ki?