9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@aliyar-bey, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Bu arada sgk sonuç açıklama sayfasına hala ulaşabilen yok değil mi arkadaşlar
Hocam ; https://uyg.sgk.gov.tr/sinavsonuc/TcnoAra.do şeklinde değil
https://uyg.sgk.gov.tr/sinavsonuc şeklinde girin , e-devlete yönlendiriyor direk giriş yapınca ise tekrar kayıt bulunamadı diyorBelliki e-devlet entegrasyonu yapılıyor sisteme ondan dolayı bu durum
-
@baumol hocam alıştık artık her seye
Siz söyleyin merak ediyoruz cidden -
@b-ays hocamforumda konuştuğum bazı arkadaşlar söyledi. Şimdi isimlerini veremem. Ama bu iş duyumla olmuyor bugüne kadar kaç tane adamdan ne duyumlar gördük işittik burda. Ondan dolayı çok fazla şey yapmamak lazım.
-
@baumol evet hocam söyleyin duyum duyumdur
-
Dostlar Selamın aleyküm. Özledik... neyse ki uzun surmedi bu durumlar. Duruma dair girisimlerim devam ediyor. Ulasmak istedigimiz kisiler halen il ve kurum disinda her yoldan deniyorum. Insallah ulasinca paylasacagim sizlerle. Tekrar hosgeldiniz.
-
@paretowilfredo hoş bulduk üstad Allah razı olsun valla bende özledim boşluğa düştüm resmen
-
Yahu nasılda alışmışım sizlere. Dile kolay 123 gündür kader ortaklığı yapınca insan farkında olmadan alışıyor. Böyle yazılanları görünce mutlu oldum özellikle genelde her yere yazan ayak takımımızı görmek mutlu etti şahsımı şöyle gönülden dua ediyorum Rabbim en az birinizle aynı kurumda olmak üzere burada uğraşan her arkadaşı kurumlarda görüp/duymayı nasip eder insaAllahhhhh
-
Adem üstad da inceden vermiş mesajı
-
@brzezinski bana da öyle geliyor dostum.
-
@brzezinski Hocam neymiş o mesaj
-
-
2 kere internet paketi yeniledim foruma girmekten 30 TL fatura oldu 60 yeter artık açıklansın
-
Memurlar da haber yapmış belki bir faydası olur
-
@timbergen anladım hocam teşekkür ederim
-
Adem Kaya kimdir bilmiyorum, ama 1-2 gün içerisinde açıklanmayacağını zaten biliyor herkes.
-
@budageceryahu kurumda mufettis
-
@baumol anlarsin hocam yakin zamanda
-
@furkitofaso sen anca gül
-
@brzezinski hocam şifreli şifreli konuşmayın haftanın ortasına geldik. Varsa bir bilginiz açıklayın lütfen.
-
@brzezinski haydaaa naptım ben şimdi niye hedef ben oluyorum anlamdımki sonuçlar bende keyiften sanki ben açıklamıyorum