9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@shanks cümlenin sonunu öyle getirecektim fakat abartmış mı olurum dedim yazmadım
-
@elinor-ostrom Vallaha asıl abartı bizi bu kadar bekletmeleri.
-
Vdk da açıklanıyor birazdan Hüseyin Karakum tweet attı
-
@nonbisinidem ben gelirim
-
Herşeyin sonu var bunun sonu yok galiba canımızdan bezdirdiler valla artık
-
@keynesinabv aslında şaka maka basına da hbr verip öyle bişi yapsak ve haberlere çıkmayı bi şekilde başarsak ertesi gün açıklanır gibime geliyor
-
- Promosyon Vergi Müfettiş Yardımcılığı mülakat sonuçları birazdan açıklanacaktır. 334 adayın yazılı kısmını kazandığı sınavın mülakatına 295 aday katılmıştır. Mülakat sonucunda 183 arkadaşımız başarılı olmuştur. Tebrik ederim. Aha bunlar bile açıklandı.
-
@elinor-ostrom sonuclarda insallah mukerrer isim olmaz
-
@b-ays inşallah hocam gerçi olsa da yedeklere sıra gelir ki
-
Atv habere yazsak ciddiye alırlar mı ki??
-
Yav yeter yeter ney bu ya. Açıkla gitsin. Yiprattiniz bizi artık. Psikoloji kalmadı. Güvenlik soruşturması felan hikaye. Bak guy a adamlar on günde acikladi. Elinsaf. Yazıktır bu kadar insana. Benim yaşım 27. Daha ise baslayacazda. Aileye yardım edecezde. Evlenmek için para biriktirecezde. Hey yavrum hey. Ölme essegim yaz gelsin. Ulan varya bana bir yetki verecekler. Getirin tüm sınav kağıtlarını sabaha kadar okur açıklarım. Diğer kurumları da aciklarim bu sinirle. Bide elenmezmiyim bak o zaman cümbüşe. Sonra ilaç kullanımı bilmem kaç. E siz hasta ediyosunuzki adamı. Ya Sabır Ya Sabır...
-
@elinor-ostrom yedekler de cok bekletiliyormus hocam ondan dedim
vmy ve denetmenligi ayni anda bekleyenlerin kc kisi oldugunu bilen varmi
-
@b-ays onu bilmiyorum ama açıklanınca kazananları karşılaştırıp sayacağım:)
-
@nonbisinidem röportaj adam bunla ilgili video çekiyor
-
@elinor-ostrom soyle bi 90 100kisi olsa dadindan yinmez :))
-
@elinor-ostrom, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Sgk denetmenlik için mülakata girip Epdk uzman yardımcılığı kazanan 5 kişi var
2 Kişi de AVRUPA BİRLİĞİ İŞLERİ UZMAN YARDIMCILIĞI'nı kazandı
-
yeni açıklanan ab işbirliği uzman yardımcılığında da 2 kişi var cidden böyle böyle listede kişi bırakmayacaklar
-
@timbergen aynı şeyi yazmışız siz daha hızlı davrandınız hocam:)
-
@timbergen 2 kişi oradan 5 kişi EPDK 19 kişi Sgk müfettişliği desek 26 kişi o zaman toplam başka var mıydı?
-
kara sevdaya döndü bu olay, artık şu yare kavuşmanın zamanı geldi. Fazla naz aşık usandıracak en son, denetmenlik kadrosu boş kalacak