9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@zyn1308 guyda da vardır.
-
@nfs hocam guy kazananlar da sgk yı bekliyor açıkcası
-
@nfs İkisini de kazanan Sgk yı seçer.
-
@nfs onlar sgk seçebilir ama kendi ilinde olup seçmeyende olur elbette. Bakalım vmy kaç kişi çıkacak
-
@shanks kendi memleketinde çalışanlardan bir iki kişi feragat edecem diyordu
-
@zyn1308, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@timbergen 2 kişi oradan 5 kişi EPDK 19 kişi Sgk müfettişliği desek 26 kişi o zaman toplam başka var mıydı?
Var 6 Kişi de RTÜK'e gitti
-
@krtalprn İl olayı önemli tabi en çok istediğim ilde Guy çıksa bende istemem
-
@timbergen caykuru da 4 kisi kazandi galiba onda da olabilir sgk ya giren.
-
@shanks Herhangi bir il olsa dahi değiştirmem . Neden
1 - Guy için bir şehire gidip az çok düzen kurdun ev tuttun eşya aldın
2- SGK da çok büyük ihtimal başka şehire gidip bir daha düzen kuracaksın
3- Sgk ya girebildiysen zaten puanın yüksek bu demekki Teftiş ve Merkez Uzmanlık için uğraşacaksın kazanırsan sonra Ankarada bir daha düzen kuracaksın .He ilk 1000 deyim fakat ben SGK Denetmenlikte kalıcam diyenlere kesinlikle lafım yok
-
@timbergen o zaman su an 32 kişi bari böyle şansımız artar diye umutlanmak istiyorum
-
@timbergen Yalnız guy olanlar bile Sgk isteyip burada ağlıyorlar.
-
Sgk ya giren bi arkadaşımda tarım krediye gitti 1 kişide oradan yazın
-
@duryy 33 o zaman
-
O değil de sınavlar açıklana açıklana kurumun elinde zaten 400 aday kalacak, seçim yapmalarıne gerek kalmayacak
-
@zyn1308 halk bank uzmanlığı da kazanıp giden olur belki
-
Geçen sefer kaçıncı yedeğe kadar geldi.
-
Rekabet Kurumu da açıklanmıştı. Kosgeb vardı orayı da kazanan olmuştur mutlaka. Geçen seneki ilanlardan sonuçlananlar olmuştur sgk müf. dışında. Şimdi vmy de aradan çıkacak.Herhalde 100 yedek kesin nasiplenir. 3-4 ay daha aciklanmazsa bekleyen herkes işe girer Sayın başkana yazalım başkanım biz böyle iyiyiz açıklamayın diye
-
@shanks valla seksen vardı sanırım öyle hatırlıyorum
-
@shanks 56 olması lazım
-
biz üvey evlatız sanki