9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@nonbisinidem ne boş muhabbet yapıyorsunuz ya aktif olmak isteyen aktif olur olmak istemeyen olmaz lafı 1550 kişiye imiş insanlar mecbur mu twittera girip sürekli tweet atmaya efendi gibi bekliyor açıklanmasını size ne arkadaşz herkes senin gibi SGK ile kafayı mı bozmak zorunda nasıl bir mantığa sahipsiniz, birde sanki sen tweet atıyorsun diye mesleği sen mi hakediyorsun lafın ucunu da oraya getirmişsin etkinlik yapmak istiyorsan katılırsın, katılmayanlardan sanane ve size ne, forumu okumak da en doğal hakkı aktif olmamak da insanları neden bir kimsenin altına sokmaya çalışıyorsun
-
@francisysidro boş muhabbeti kimin yaptığı belli arkadaşım. Foruma sadece laf sokmak için yazdığına göre canın yanmış gocunmuşsun belli.. Ama üzgünüm senin gibi insanlarla uğraşamayacak kadar doluyum aslında -sen bilmesen de-. O yüzden hadi şimdi git de oturduğun yerden asalak gibi bişeyler olmasını beklemeye devam et...
-
@francisysidro hocam tweet atıp atmamak sizin görüşünüz. Bizim dileğimiz hep birlikte bir iki demeden tweet atıp baskı oluşturmak. Bir iki kişinin mücadelesiyle 1600 kişi kadar topluluğun mücadelesi bir değil. Belli ki siz iş güç sahibi insansınız ve açıklanıp açıklanmamasını pekde umursamıyorsunuz. Bizim burada anlatmak istediğimiz birlik olmak ve oluşan baskıyı arttırmak. Forumun amacı da budur, alakasız bireyleri tek bir amaç altında toplamak. Bilgi toplamak, bilgi paylaşmak ve birlikte hareket etmek için örgütlenmek. Siz bu örgüte katılır veya katılmazsınız sizin bileceğiniz iş. Fakat takdir edersiniz ki bir inşaata uzaktan bakarak bir binayı inşaa edemezsiniz.
-
@kai-hitwatari hocam eline sağlık ben böyle düşünen biri için beynimi de elimi de pek yormak istemedim açıkçası sen durumu güzel özetlemişsin
-
Gelmiş burada ettiği lafa bak çocuktan farkı yok ama bilesin ki 1 gün bile erken açıklanmasında buradaki arkadaşların emeği var. Bir elin nesi var iki elin sesi var demişler siz boşuna mı okudunuz da düşünemiyorsunuz
-
Efendi efendi sessiz sedasız beklersen ( %90ının yaptığı gibi ) 4 ay değil 14 ay da bekletseler Yarabbi şükür dersin
-
Çsgb de kimi arıyorsunuz arkadaşlar
-
İl Göç için 60 tl kenara ayırdım.13 şubata kadar beklicem seni sgk.Eğer olumlu olursa 60 tlyi 14 şubat için kullanıcam.
-
@luthor hahahaha
-
@luthor peki ya açıklanmazsa
-
@luthor boş yere kullanma ya olursa sgk bana tosla 60lığı ben yatırayım il göçe
-
@nonbisinidem Açıklanmazsa bu 14 şubat boynumuz bükük olur ne yapalım Sgk utansın
-
@deüdem özel kalemi aradım insan kaynaklarına yönlendirdi orası da ataama birimine ordan oraya derken birkaç ayrı numarayı aradım en son teldeki adam SGK kendi atamalarını kendisi yapıyor kurumu arayın Bilgi almak için dedi sahi nereyi arıyorduk ben yanlış aradım kusura bakmayın demek geldi içimden hepsi bihaber cevap verdi de..
-
@luthor hocam sevginin değeri ne parayla ne de hediyelerle ölçülmez o yüzden boynunuz bükük kalmasın sevdiğiniz yanınızdaysa eğer bundan daha büyük bir hediye olmaz zaten
-
Ben seyi merak ediyorum 9.prolarin egitim tarihleri belli ya ona kurum ona uymak zorunda demi yani Allah korusun mayisa kadar aciklanmazsa falan diye sey ettim
-
@b-ays ben şey duymuştum onlar takribi olarak belirleniyor duruma göre değişebilir demişti bi arkadaşım.. Ama yine birine danışalım geçen promosyondan çalışan arkadaşımız @FameFabre nin bilgisi vardır belki bu konuda??
-
@paretowilfredo. Hocam yokmu bir haber hala sizden hayirli bir haber bekliyoruz.
-
İl Göç için sadece para mı yatıracağız belge teslimi vs yok muydu
Not: Yarın da açıklanmayacak maalesef -
Yok mu bir haber alan
Yok mu gören
Bu mudur adetin
Bu mudur tören
Yaz ya da söyle bulamadım böyle
Neresi açık adresin neresi yörenBu sarki sanki bizleri anlatiyor :))
-
@resetat duyum kesin mi hocam
PEki cumadan umit var mi