9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@furkitofaso ben başvurmadım hocam ama okuduklarıma göre 86 ya gelmeyen falan var diyorlar facebook ta he bir de mail geliyormuş kazananlara
-
@drago bencede . Hepimiz bimere yazmaliyiz surecin hangi asamada olduguna dair bilgi isteyelim .
-
@drago bgn bb yardımcılarını etiketleyip yardım rica ettim daha önce de yapmıştım ama hiçbir işe yaramadı gerçi insanlar anladığım kadarıyla üst düzeyleri etiketlemeye çekiniyor dediğiniz gibi birlik olursak olabilir ancak
-
@krtalprn teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar bakanın gönderilerinde okadar çok talep varki biz de 3 5 kişi yazanla dikkat çekemiyoruz acaba yarın bi saat belirleyip üst üste özel kalemi arayıp Bilgi mi istesek
-
@burcus denemekte fayda var
-
@drago ne yapsak dikkat çekebiliriz sonuç alabiliriz gerçekten artık hiç bilmiyorum ama önerisi olan varsa kaç kişiysek okadar kişiyle yapalım birşeyler
-
ben iki cimer iki tanede BİMER e @Antimülakat in attığı mesaji yolladim farkli telefonlardandan takip numaralarini kaydedemedim Bimer Cimer e yazin gencler
-
@kate aman hocam bimer yarın
-
@antimülakat peki yarin bir daha atariz işimizin adı ne sonucta Cimer e yogunlasin gencler
-
İl göç 87 ile kapatmış arkadaşlar
-
@burcus benim bürokratlar C. Başkanı, yardımcıları, başbakan ve başbakan yardımcılarına karşı imajlarını çok önemsiyor o nedenle etkinlikte sadece bakan hanım ve Mehmet Selim beyi etiketlemek yerine bakanlık bürokratları ve dediğim kişilerin aynı twit şerde yer alarak dikkat çekmesinden çekineceklerdir. Ki bir arkadaşımız bunun sürece etki ettiğinin duyumumu paylaşmıştı. Sürekli aynı şekilde yüklenmemiz kesinlikle etki edecektir
-
@drago "benim" yoktu cümlenin başında
-
@drago haklısınız hocam etiketleri genişletelim bundan sonraki tweetlerde
-
Bu cb danışman listesini nerden bulabiliriz? Baktım baktım göremedim nette, isimleri etiket yapıcaktım da
-
@nonbisinidem
@jsarieroglu @ikalin1 @hasandogan @AvOzlemZengin @mehmetucum @ilnurcevik @oktay_saral @msbagli @mustafaapaydin5 @cceylan58 @ztarikdaroglu @SinanUzunpinar bu şekilde etiketlesek kâfi -
@resetat hocam 36tane danışmanı varmış parça parça etiketlicektim hepsini de isimleri bulamadım neyse artık eşini ve kızını da etiketleyeyim de ben garanti olsun bayanlar daha duyarlı olur belki :))
-
Arkadaşlar ben üstüme düşeni yaptım tek bir görsel ile herkesi etiketledim yarın da tekrar yapıcam lütfen oturdukları yerden foruma göz gezdirip püfff yapan tipler zahmet olmayacaksa siz de bi el atıverin parmaklarınız aşınmaz... Bikaç kişinin atması işe yaramıyor çünkü...
-
İnşallah yedek dahil tüm adaylar sgk açıklanana kadar gönüllerine yatan hayırlı güzel işlere girerler .
-
@nonbisinidem bolca rt yaptım hocam