9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@sgkemekcisi daha zamanı var ise nisanı bile bulur artık bekliyorum yani
-
@mağdurum tuğrul hocaya göre o alim bile kurum içinden olur gibi dedi
-
@paretowilfredo sabirsizlikla bekliyoruz üstad
-
Ne duyumlar duyduk bu zamana kadar en yetkili ağızlardan olduğunu yineleyen de oldu ama sonunda hava çıktı. Arkadaşlardan Allah razı olsun belli bir uğraş var sonuçta bunları öğrenebilmek için ama ben yineliyorum ne bunu duyduğum için %100 karamsarım ne de %100 umutluyum açıklanır diye yani benim için herşeyde bir ihtimal vardır herşey için ve her zaman.
-
Aslında soruyu bugün yarın sınavın açıklanacağına dair bir Bilgi konuşuluyor diye sordum. Cevap bu yüzden bu şekilde olmuş olabilir. Tahmin edersiniz ki bende süre uzadıkça sorgulayabildiğim kişileri çok sıkmamaya çalışıyorum.
Adem Kaya
-
Çok saçma bir mülakata girdik sanırım. Kimse bir şey bilmiyor. Aylar geçti, 102 gün sınırını aştık, üzerine yönetmelik süresini bekledik yok arkadaş. Bir yetkili çıkıp da açıklama yapmıyor. Nasıl bir vicdan sahibi insanlar anlamış değilim. Ah etmek istemiyorum fakat sınıra dayadım artık. Allah hepsini bildiği gibi yapsın...
-
Ulan 2 ayrı rüya gördüm birinde 1. yedektim diğerinde asil kalkıyorum bu bir işaret diye olaya bak
-
@shanks aynem ben de iki ayri ruya gordum birinde 45.asildim dogerinde 156.yedektim
-
@b-ays Bu işin sonunda inş fıttırmayız.
-
@shanks amiin sonumuz hayrolsun insallah
-
Arkadaşlar bu sonuç açıklama sisteminin hata vermesi neden acaba, hiç bilen yok mu?
-
@baumol duygular ortak kardesim.icimizde patlamayacak merak etme Allah görüyor
-
@drago kardeşim at sahibine göre kişnermiş. Sistem yavaş kurum yavaş.
-
@drago ben az önce girdim. Ve hala kayıt bulunamadı yazısı insanı yeterince bunaltmaya yetiyor. En son vartoli gibi cıkıp sınavını da mülakatını da sisteminin de diyeceğim ama demiyorum. Bize yakışmaz
-
@shanks hahaha bende benzer 2 rüya gördüm
-
@krtalprn Bu gidişle sadece rüyada görecez gibi.
-
@safitürk69 @kalitetifmemur
o kadar haklısınız ki, neyse "inşallah biz düzelteceğiz günün birinde karar alma mercilerine gelince" diyelim -
Arkadaşlar bu duyum konusunda daha önce demiştim ki bir bilgisi, duyumu olan paylaşsın(troller hariç) çünkü hiç bir şey bilmeden haber alamayan kişiler bekliyor en azından neyi beklediklerini bilirler diye düşünmüştüm ve bunu halen destekliyorum. En azından bakanlıkta, gvs yapılıyor, bitti vs bilgi sahibi oluyoruz ve az çok süreçten haberdar olduk. Şimdi farklı duyumlar var diye bir birinize girmenin bir anlamı yok eğer duyum size mantıklı gelmiyorsa görmezden gelin zaten duyumların sonucu değiştirme ihtimali yok. Hani derler ya fala inanma falsız da kalma duyumlar kesin açıklanacak dese bile açıklanmayabilir sonuçta kurum başkanın bile yanıldığı oldu
ÇSGB'nin hantallığı da malumunuz kendi personel alım süreçleri bile çok ağır aksak ilerliyor 2-3 bakan değişti ama bakanlık aynı duruyor yapısal bir revizyon olmadığı sürecede böyle devam edecek. Maalesef bazı bürokratlar hiç yenilikçi değil, vizyonsuz ve dalkavukluk peşinde... Bizim yaptığımız yorumları görüyorlar ve durumu da biliyorlar ama görmezden geliyorlar.
-
Rüya gören arkadaşlara ithafen söylüyorum dün gece ben de çok enteresan bir rüya gördüm rüyamda inşaat kepçesiyle yolculuk yapıyodum sanırım bu gidişle benim rüyam daha olası arkadaşlar
-
- Kez rüyamı tekrarlatacaksınız simdi bana ama