9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@sgkemekcisi aramizda sir mi kalsin dedi kardesim
-
Duyumlarin biri guney kutup digeri kuzey kutup anlamadim gitti
-
@hukukcusmith hayır buna yönelik birşey sormadım sorulmaz da zaten dolayısıyla da rızasını almamış oluyorum
-
@sgkemekcisi eyvallah hocam
-
Sgk denetmenlik mülakat sonuçları duyumu = istanbula kar yağacak
-
@sgkemekcisi haklisn dogrudur yinede boyle ust duzey kisilerle yuzyuze gorusebildigin icin sanslisin.
-
Bırakın açıklamasınlar.
-
@kalitetifmemur = Kansere çare bulundu yada petrol bulundu
-
@inflexible +1
bırakın gelsinler geldi aklıma bi anda
-
Bugün memurlar nette yapılan haberin altındaki yorumlarda kurumun kendi bünyesinde ki müfettiş yardımcılarının müfettişliğe geçişini bile 42 aydır açıklamadığını okudum eğer bu doğruysa kurumdan her şey beklenir bence
-
Süreci yürütenler! Sürecten bi haber. O bilmiyo bu bilmiyo kim biliyo bunu arkadaş? biz bilecek değiliz ya bu nasi iş ya. Şaka gibi kurum şuna bak. Bu ulkede bir şeylerin yapilmasi icin cb nin talimati mi olmasi gerekiyo ? talimat yokken iş yapilmiyo mu yani ? Yazik ...
-
guy alim yapacak.bu gidise ona hazırlanir kazanirsak ise bile baslamis oluruz.saka gibi artik her sey
-
@elinor-ostrom hocam 42aydır kaybolmuştur o listeler ondan açıklamıyolardır :)))))
-
Ben çok az kaldığını hissediyorum insallah aciklanir yakin zamanda rahatlariz hepimiz
-
Yazıklar olsun . Gerçekten bu hafta da açıklanmazsa yazıklar olsun.
Ben daha buraya bir şey yazmak istemiyorum. İçimden geçeni yazarsam memuriyetim başlamadan bitecek çünkü. Kalın sağlıcakla. -
@nonbisinidem her şey olmuş olabilir
-
@nonbisinidem is mufettisligine özel bir durum diye duymustum ben bunu daha öncesinden.
-
Ne desem bilemiyorum kelimelerin tükendiği nokta
-
@hukukcusmith ben içinizin rahat etmesi için söylemiştim isim vermeden söyleyebileceğim bu kadar maalesef
-
@staticman Hocam sabır kalmadı.4 ay olmuş bi işi bitiremediler.4te 3 de elenecek zaten ne kıymeti kaldı artık açıklamasınlar daha iyi.Ciddi ciddi sonuç gelmesin şu saatten sonra