9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@krtalprn hocam siz zaten başından beri aktifsiniz benim lafım 1600 kişinin, tweet atanlardan geriye kalanına.. Twitterda gördüğüm kadarıyla taş çatlasın 50kişi olsa geri kalan 1550kişi oturdukları yerden sadece forumu okuyorlar ve çok sinir oluyorum...
-
@nonbisinidem Muhtemelen şu yazdığına da gülüp geçiyorlar.
-
@luthor hocam son gülen iyi güler Allah herkesin layığını versin inş
-
@nonbisinidem sen yanmazsan ben yanmazsam nasıl çıkarız bu aydınlığa
-
Twitter hareketlenmiş noluyor diye geldim buraya baktım pek anlayamadım fakat twitterda aktif insan görmek sevindirici
-
Merhaba arkadaşlar . Ankarada milli kütüphanede malum arka metro kapısı kapandı neredeyse hepimiz hiç yere 500 metre yürüyoruz. Ve kimse bu duruma ses çıkartmıyor.
Nerede marjinal ODTÜ lü gençler?!!!!
Arkadaşlar kapının kapatılmasıyla halk ekmek uzak kaldığı için hepimiz SİMiTÇİ ye yönlendirilmiş olduk.sanki kapalı kapılar arasında bişeyler dönmüş mü? Demeden kendimizi alamıyoruz . Öyle ve ya değil ama bu konunun çözümü için desteğinize ihtiyacımız var. Aşağıda örnek olabilecek bimer yazısı mevcut lütfen destek olalım...
Ankarada bahçelievlerde bulunan Milli Kütüphane de 2 giriş kapsı bulunmaktadır. Bu kapılardan en çok kullanılanı olan metro kapısı amaçsız bir şekilde kapatılmıştır.bazı duyumlara göre akşam sarhoş olan bazı kişilerce kullanılmasını engellemek için yapıldığı söylenmektedir eğer ön kapı için de aynısı olsa kütüphane mi komple kapatılacaktır? kütüphaneye gelen öğrencilerden neredeyse hepsi metroyu kullanmakta olup bu durum nedeniyle kütüphanenin metro kapısını kullanamayıp yaklaşık 500 metre civarı bir yolun yürünmesi gerekmektedir. Ayrıca bu kapının olduğu tarafta ankara belediyemize ait halk ekmeğin işletmesi bulunmakta ve öğrenciler için makul ücrette ürünler bulunmaktadır. Kapının kapatılması dolasıyla tek alternatif kütüphanenin içindeki ‘Simitçi’ işletmesi olmaktadır.Bu da bizlerin vicdanları sorgulamaktadır.Konu ile ilgili olarak kütüphanenin gerçek sahibi olan biz öğrencilerin sıkıntısını giderilmesini istiyoruz.
-
@krtalprn :)))) yana yana bi hâl olduk aydınlığa çıkabilirsek ne âlâ
-
@nonbisinidem hayırlısı ile çıkarız inşallah
-
@ikiyüzonaltı 15 dk lık araları o kapı kapandı diye 30 dk ya çıkardılar ki zaten 1 saatlik yemek arası halk ekemeğe gidip bir şeyler atıştırıp dönmeye yetiyor bence sen olayları yanlış yorumlamışsın evet kapı kapandı diye biraz fazla yürüyoruz ama bu bence önemli değil illa bi etkinlik olacaksa son günlerde halide edipte gerçekleşen hırsızlık olayları ile ilgili etkinlik yapalım.
-
Gerçekten 4 aydır neyi bekliyoruz?
-
@snc61 bizim günaha girmemiz onların hoşuna gidiyor sadece
-
İlgöçe bu açıklamadı diye başvurdum. Listeye girmişim. En azından şu hafta açıklasalar da hem sınavda bir eksilir hem de ben boşuna para yatırmamış olurum.
-
Ben: SGK mülakatını unutup diğer sınavlara odaklanmalıyım.
5 Dakika Sonra: www.sgk.gov.tr > duyurular > bedeli ödenecek ilaçlar listesi düzenlemeleri
-
Onurlu mücadelemizin 124. günü...
-
Şimdi bu haftayı da mı pas geçiyoruz
-
Daha bizim sonucları açıklamadan sürekli personel alim ilanı geliyor ya sgk sitesinden illet oluyorum
-
benim gibi sgknin mulakatina kaldigina bin pisman olan var mi? basari bir lanet oldu resmen hayatımda
-
bence seneye ekim gibi klip yapalım arkada kaç yıl geçti aradan ayrı gayrı çalışın önde deli gömlekli 9 . Pro adayları
-
@mağdurum Girmeseydim keşke diyorum bazen. Çünkü süreç çok vaktimi alıyor. Kazanırsak iyi de kazanamazsak yıkım olacak. Hiç bir dönemde olmadığı kadar yanacak buralar.
-
Bu haftadan da birşey çıkmayacak anlaşıldı da Allah sabır versin bizlere