9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@drago Tamamdır hocam sağ olasın.Beklemeye devam o zaman ne diyeyim.
-
@luthor valla aralık başından beri umutlu umutlu bekledim ama şimdi görüyorum ki kurumun bu derin sessizliği daha bekleyeceğimizin habercisi o nedenle ilgöç, göç vs ne sınav varsa onlara odaklanmak en iyisi, çünkü her dördümüzden üçü elenecek
-
bu işte bir mit yeniği var arkadaslar daaaa mit ne alaka ya.....
-
bence bizim süreç taşerondan sonra başladı kendimi öyle ikna ediyorum bakanlık bu meseleden dolayı bizim dosyaya hiç bakmadı bile belkide.sonuçlar sorulmaya başlanınca da aa bekleyen bi denetmenlik vardı dediler başladılar bizi soruşturmaya nasıl ama güzel hikaye dimi beni birkaç gün idare eder sonra başka bişey uydururuz sonuçta yetkililerin verdiğinden bile daha inandırıcı cevaplar buluyorum kendime gvs miş
-
- sayfaya ne kalmış. Şu çektiğimiz çileye bakın. Sanki ardımıza bakmadan kaçıyormuşuk gibi geçmişten.
-
Neden bu kadar uzadı, gvs'yi kim yapıyor vs konuları açılıp kendimizce cevaplar arayınca aklıma şu fıkra geldi;
Fizikçi, matematikçi, kimyacı, jeolog ve antropologdan oluşan bir heyet bir araştırma için arazide bulunuyormuş. Birden yağmur bastırınca, bunlar da hemen yakındaki bir arazi evine sığınmışlar. Ev sahibi bunlara bir şeyler ikram etmek için biraz evden ayrılmış. Bunlar ev sahibini beklerken, dikkatleri soba üzerinde toplanmış. Soba yerden 1 metre yukarda, altındaki dizili taşların üzerindeymiş. Sobanın niçin böyle kurulmuş olabileceğine dair, kendi aralarında tartışmaya başlamışlar.
Kimyacı:- Adam sobayı yükselterek aktivasyon enerjisini düşürmüş, böylece daha kolay yakmayı amaçlamış.
Fizikçi: - Adam sobayı yükselterek konveksiyon yoluyla odanın daha kısa sürede ısınmasını sağlamak istemiş.
Jeolog: - Burası tektonik hareketlilik bölgesi olduğundan, herhangi bir deprem anında sobanın taşların üzerine yıkılmasını sağlayarak, yangın olasılığını azaltmayı amaçlamış.
Matematikçi: - Sobayı odanın geometrik merkezine kurmuş, böylece de odanın düzgün bir şekilde ısınmasını sağlamış.
Antropolog: - Adam ilkel topluluklarda görülen ateşe tapmanın daha hafif biçimi olan ateşe saygı nedeniyle, sobayı yukarıya kurmuş.
Bu sırada ev sahibi gelmiş. Ona sobanın yukarda olmasının nedenini sormuşlar. Adam demiş ki: - Boru yetmedi!..
Yani demem o ki belki sürecin bu kadar uzamasının cevabı çok basit ama birisi çıkıp yürekli bir şekilde cevap vermediği veya veremediği için aklımıza her teori geliyor. Gvs sürecini geç başlattık, sizi önemsemedik, bürokratik işlemler uzadı, tatile gittik vs gerçek neden ne ise çıkıp birisi söylesin en azından neden beklediğimizi öğrenmiş olurduk. Bir tek Apaydın Gvs kaynaklı dedi ama mülakat sonuçları açıklanan guyların bile gvs'si bitti adamlar iş başı yaptı. Bakalım gerçekten gvs ise açıklandıktan sonra gvs isteyecekler mi.
- Adam sobayı yükselterek aktivasyon enerjisini düşürmüş, böylece daha kolay yakmayı amaçlamış.
-
@black hocam ben cidden yapmayacaklarını düşünmüyorum tüm taşeronların gvs süreci 45 günde sonuçlandı bizimkini hep öteledıler ve bizim sonuçlar açıklandıktan sonra bizden gvs formu isteyip tekrardan gvs yapacaklar olan yine kazanırsak bize olacak .
-
Hiç bişey duyan falan yok mu sanki biz kendi kendimize mulakat yapmışız da bizden başka kimse bunu bilmiyor gibi bi hava var
-
guy icin bu gvs ler nasil yapildi diye sormak lazim maliye bakanligi mi sallamiyor yoksa csgb mi abartiyor bir tezatlik var ortada 2000 kisi iki haftada aciklandi 400 kisi 130 gunde hala ses yok tabi gvs bahane deilse.
-
@hukukcusmith maliye bakanlığı extra yüzeysel gvs yapıyor ve daha önce sonlandiriliyor iş sadece liste hazırlamaya kalıyor.
-
@sgkdenetmeniniz bence de gvs formu istenecek ve gvs yaptırılacak
-
@sgkdenetmeniniz emniyet gvs yaparken bu guy bu sgk diye ayirmiyor gerci mit yapiyormus bizimkileri
-
@paretowilfredo sizden hic haber yok mu=(
-
@black kesinlikle kardeşim bende aynı fikirdeyim
-
@mağdurum Dostum haber verecek hal mi bıraktı kurum/bakanlık bizde. Hiçbir duyduğum anlamlı gelmiyor bana artık. Ama şu var takılınan soruşturmalar var. Onlar bekleniyor. Ama bugüne kalması soruşturma araştırma falan değil burası kesin. Sarkmasının yegane sebebi gerekli ehemmiyetin gösterilmemiş olması.
-
@paretowilfredo iyice ellerine yüzlerine bulaştirdilar artik bu işi. Ne zaman biter bu işkence
-
@paretowilfredo peki söylemekten imtina ettiğiniz bir duyumunuz var mı ya da en geç şu tarihe mart nisan ya da önümüzdeki yıl gibi bir tarih duydunuz yahut öngörüyor musunuz? çok çok yordu bu bekleyiş ve ben duyum alabilen birisi değilim tek yapabildiğim forum takip etmek o sebeple soruyorum ufak bir kırıntı dahi varsa duyduğunuz inanmadığınız da olur.
-
@poisson Başkanlık bekliyor dostum. Beklenen bir kac soruşturma daha tamamlanıp yollandığı anda başkanlık açıklayacak dostum. Ucu açık bir bekleyiş dostum malesef. Bir etkene bağlı beklendiği için.
-
@paretowilfredo teşekkürler habersiz bir bekleyişte bu cevap bana yine iyi geldi:) gittikçe yaklaşıyor neticede
-
Aslında hepimiz bir yogun bakım ünitesinde yatanlarmışız, duyumcular hastane anonsu,sgk hemşire, ailemiz camın ardındaki @paretowilfredo , bakanlik ise göremediğimiz başhekimlik! Peki ama ne zamam uyanacagiz ?