9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@lucass 130 ustuydu sanirim dun gece paylasilmisti
-
@mağdurum teşekkür ederim 153 kişiymiş atlamışım siz deyince eski konuşmalara baktım iyi rakam
-
Peki akıl sağlığı yerinde kaç aday kaldı?
-
@LUCASS hocam kendiniz sormuşsunuz kendiniz cevabı vermişsiniz evet son rakam 153. Birde konu tekrar açılmışken belirteyim 9.pro mülakatları devam ederken 8.prodan yedek olup da mülakata katılanlar oldu bu kişileri tespit etmemiz mümkün değil ama 15-20 gibi bir sayı da oradan yerleşmiştir diye tahmin ediyorum. Örneğin dün @aliyar-bey kendi arkadaşının kazandığını söylemişti, ismine baktım iki promosyonda da mülakata girmiş ancak 8.pro yedeklerden yerleşmiş tabi listeler açık olmadığı için bilmiyorduk.
-
Açıklanmayan sınav, mülakat sonucu kalmadı, Rabbim bize sabırların en dirayetlisinden versin...
-
Başlık artık cenaze evi gibi. Atanan atanmayan gelip Allah sabır versin diyip geçiyor.
-
@kai-hitwatari ölüsu olan birgün ağlar sgk mulakati bekleyen hergün ağlar.
-
@kai-hitwatari @hukukcusmith merkez göç kaçla kapatır sizce?
-
@pershing hocam bir fikrim yok
-
@black GUY olupta kendi ilinde çalışmaya başlayan 20-30 kişide sgk da başka ile gitmeyi tercih etmezse yaklaşık 200 kişi demektir bu hadi bakalım hayırlısı
-
Derneğin toplantı muhabbeti de trol çıktı. Baksanıza hafta sonu geldi ses yok.
-
@lucass aynen belki daha fazla bile olabilir. Şimdi geriye kaldı 300 asil 300 yedek listesinde yer almak
-
@kai-hitwatari Sinan beye başka arkadaşlar da yazmışlar ben de yazdım görüyor ama yazmıyor zaten oradan pek birşey de beklemiyorum ama heyacan oluyordu en azından
-
Mustafa Başkan, Adem Bey, Sinan Bey oyalamak için de olsa birşeyler söylerdi ama artık hiç konuşmaz oldu başkan zaten hiç konuşmuyor patlayacağım en sonunda
-
@drago aynı şekilde bende yazdım sadece görüldü attı. Sanırım sgk sadece bizi boşlamıyor. En azından yalnız değiliz
-
@kai-hitwatari bu daha da üzücü Hocam, ne yapacağımızı şaşırdık resmen elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz
-
Forum da twitter da çöktü resmen. Bizden başka bekleyen konu başlığı kalmadı. Hiç bir yere yazasım yok.
Yoruldum. -
@budageceryahu umut kalmadı ki kimsede. Ne umut ne de takat
-
@resetat hocam bir yerden duyum falan mı aldınız. Bir şey bilen varsa yazsın lütfen herkes eteğindeki taşları döksün artık dermanımız kalmadı. Eskiden en azından burada bir duyum muhabbeti falan olurdu o da kalmadı elimizde
-
@aliyar-bey Duyumların bu denli patladığı başka alım var mıdır ya?Adamlar kaymakamlıktan duyum getiriyor tarih falan veriyor.Burada kurumun üst düzey yetkililerinden gelen duyumlar bile boşa çıktı.Gerçekten sgkdaki yapıyı çok merak ediyorum kimsenin bir şeyden haberi olmadığı bir kurum.Garip gerçekten.