9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@black zaten soruşturma sonrasında liste son halini almistir hocam, tekrar tekrar uğraşmazlar diye demiştim. Az buz bi rakam değil 300 kişi, hangi birine bakacaklar ayıracaklar? Bizler kadar issiz olduklarını sanmıyorum geçen hafta epdk açıkladı listenin tepesine başka bir üst kurulu kazanan arkadaşı yazmışlar, onlar o kadar az kadroya bakmadıysa sgk hic bakmaz
-
@genclerbirlikli biz iyi düşünelim iyi olsun hem listeyi biz oluşturup dernek başkanına verdik bir zahmet onla karşılaştırsınlar
-
@black inşallah iyi olur, emeği geçen arkadaşların emeklerine sağlık
-
@black atamaları dernek başkanı yapıyor da bizim haberimiz mi yok o dernek bizim menfaatimize birsey yapmıyor. En ufak bir baskı dahi yok.
-
@kalitetifmemur yok hocam iletsin diye verdik yani iletmişse kurum karşılaştırır. ayrıca dernek başkanın da mülakat komisyonunda yer aldığını söyleyenler oldu yani bir etkisi olabilir
-
@black keşke dediğin gibi olsa hocam ama ben hiç sanmıyorum. Dernek başkanı da anca rt yapıyor. Dernek olarak dile getirse belki bir baskı olusabilir. Acaba biz derneğe mi baskı yapsak twitterdan.
-
@black hocam benim geçen alımda sgk denetmen yardımcılığı kazanan bir arkadaşım da var listede, yani bu sene sgk bekleyenler arasında değil. Bir karışıklık olmuş sanırım
-
@black Sinan Uzunpınar hangi komisyondaydı 2.komisyon mu hocam?
-
@aliyar-bey eski liste ile karışmış olabilir bir bakayım
-
Arkadaşlar öyle veya böyle bu bizim lehimize SGK da listede olsa bu kişiler daha çok yedeğe sıra gelicek kurum dikkate alıp bu kişileri asil ve yedek listeye almazsa bu yine bizim lehimize birileri önümüzden çekiliyor ayrıca kaymakamlık gibi bir yeri kazanabiliyorlarsa bu kişiler referansları çok çok sağlamdır bunu hepimiz biliyoruz haliyle güçlü referansı olan bu kaymakamlığı kazananlar SGK yı hayli hayli kazanırdı bunların önümüzden gitmesi cidden çok sevindirici ayrıca o nasıl liste yaa çok ilginç değil mi isimler falan yani zan altında bırakmak istemem de cidden çok belli bağırıyor yani isimlerden herkesin tarafı tabi ki herkesin fikrine ideolojisine saygımız var da bunun en önemli kriter haline gelmesi içler acısı hiç çekinmemişler ya şuraya 2 3 tane deniz mevsim atilla kürşat falan alalım da belli olmasın bari dememişler
-
@drago onların ne kadar sürdü hocam mülakat sonrası bekleyişi
-
@mağdurum belki hepsini kaymakamliğa kullanmistir bende her listede gordum adini yalniz
-
Kaymakamlık kazananları tebrik ederim.
Ama, listede sıralama resmen ayarlanmış. Puanlar titizlikle verilmiş. -
@budageceryahu yahu ben de şunu anlamıyorum. Yani sinavi geçtim de mülakatta virgülden sonra 4 -5 basamakli puanlar verince inandirici oldugunu, liyakatli bir iş yaptıklarını filan mi saniyor bu kurunlar!
-
@shady1 virgülden sonrasının bile hakkını veriyorlar :)))
O kadar adiller. -
Bu sınavlara giren, mülakata katılan herkes aşağı yukarı aynı kapasitede ve başarılıdır zaten. Kazanan arkadaşlar da boş değildir. Kaybedenler de tabi. Ama şu da bir gerçek; size kefil olacak biri yani referansınız yoksa, işiniz zor. İmkânsız değil tabi, istisnaî olarak tamamen kendi başarısı ile kazanan da olacaktır. Ama, düşük bir ihtimal
-
Sabah sabah şöyle bir mesaj yazayım dedim twitter dan, sonra vazgeçtim. Olacağı varsa da olmaz sonra
Sayın @msbagli Başkanım,
Hayırlı Cumalar.
5. aya doğru Kutlu Yürüyüşümüz devam ediyor.
Sonuçları soranlara verecek cevap bulamıyoruz.
SGK açıklanmayan sınav icat etmiş diyorlar
#SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın -
@budageceryahu bosver yazma boyle seyler.ortalik sakat zaten biliyoruz durumlari.
-
Gec aciklanmasi aslina bizim icin daha iyi boyle giderse baska kurumu kazanip SGKdan vazgecen aday sayısı 250yi bulur. Yedek 100 ile 150 arasinda oynar
-
@sirius böyle giderse bırak yedegi asil kalmayacak kardesim bu nedir ya