2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Arkadaslar gruptan alıntıladım
300 kişilik kadro yüksek ihtimalle DUY için. Takvim olarak yine yıl bitmeden bitirilmesi düşünülüyor.
MHUY için talep var,duyum var, alım takvimi kuvvetle muhtemel 2022 içinde gerçekleşecek.
Sayıştay için Şubat ayında bir gelişme olabilir
Göç ve İlgoc için yeni duyum yokKendi dinlediğim kadariyla da sayistay sinavi subat ayinda olabilir. Ilan degil sinav subatta olabilir. 5 ay var çalışın dedi. Sayiyi gruptaki arkadaşlar 45 dedigini söyledi. Geri kalan özetteki gibi.
-
Mali hizmetler nasil bir seysin ya sen ihtiyac varsa niye bekletiliyor.
-
@zenginmemur 5-6 senelik bekleyiş fazla kadro olsa bari
-
@zenginmemur Dostum malum 2-3 senedir kadrolarda çok kısıntıya gidildi. Mhuy da hbm ye bağlı ancak hmb de çalışmadığı için kurumda öncelik olarak görülmüyordur. Sonuçta kendi kurumu olan defterdarlıkta duy açığı varsa ilk önce duy u tamamlar sonra mhuy a geçer. Önce kendi açığını kapatmak varken başka kurumların açığını niye kapatsın?
-
Ytb ve Tika'dan ses yok mu hala
-
Strateji bütçeden ilan gelir mi bu yıl?
-
@can-mavi Hocam merhaba sayıştay sınavı ile ilgili bir duyumunuz var mı acaba ?
-
@lallanaa Yukarıda bahsedildi hocam Sayıştay sınavından.
-
-
@lallanaa Yok hocam estağfurullah gözünüzden kaçtığını düşünerek söyledim. Bu yıl da @paretowilfredo üstat yine tablosunu hazırladı. Geçtiğimiz gün de ilk kez Sayıştay'dan söz etti. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi isabetli olmaya devam edeceğini umuyoruz. @can-mavi hocamız da sağolsun uzun zamandır isabetli haberler paylaşır bizimle tabi ki onun getireceği haberler de çok önemli bizim için.
-
-
@mk-ank hocam duy sene bitmeden gelir mi acaba?
-
@mrvguy 300 kadrosu duy a tahsis edilmişse sene bitmeden gelir ilan aksi halde alınan kadro yanmış olur. (Yeniden kadro talebinde bulunulması lazım vs)
-
@estergon-kalesi umarim gelir tesekkur ederim verdiginiz bilgi icin
-
@mrvguy acaba yazılı sınav olacak mı duyda
-
Ben guy ve duy mülakatından elendim , atanan arkadaşlarımdan biri guyda mülakatta eleneni bir daha almıyorlar dedi. Bunun gerçekliği nedir acaba guyda elenip tekrar atanan tanıdığınız var mı ?
-
@adamsmiths nerden çıkarıyorlar bu saçma sapan konuları 50 tane tanıdığım var ilk mülakatlarından elenen. Bunlara itibar etmeyin
-
@bytul Son alım şeklini baz almak en iyisi.
-
@adamsmiths oyle bisey yok ilk mulakatlarindan elenip atanan cok tanidigim var ustelik bazilarinin yasi 33 34
-
@adamsmiths dostum yanlış anlama ama çok saçma değil mi?Elenen kişilerin çoğu yine guyu kazanıyor.Yani ama ikinci üçüncüde olan çok kişi var.