2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Mahalli idareler kontrolorlugu 15 kisilik alimda 4 katini cagirmasi durumunda 60. Adayin puani kaca kadar duser ?
-
@gölge07 son alımda 91.64le kapatmis hocam. Valla bu sene epey karışık olacak
-
@elnogate evet hocam ama 6 kati almisti o zaman 90. Aday 91.64 en yakin buna benzer bi ilan var adalet kontrolorlugu p48 de var onda ek olarak 60. Kisi 2019 2020 puablariyla 92.3 le kapatmis
-
Bu sefer biraz hem p48in olmayisi hemde puanlarin dusuk olmasindan oturu dusermi
-
@gölge07 yine min 90 olur hocam. Geçen seneden yüksek puanlilar var ama tabi yüksek puanlıların birçoğunun iyi yerleri kazanmış olması da var. Bekleyip göreceğiz bakalim.
-
@paretowilfredo üstat guy ilanı için ekim diyoruz değil mi?
-
Silinmiştir
-
@elnogate evet hocam 90 ustu kapatacak gibi duruyor
-
2020 p9 puani 90 ustu olanlar siralamalariyla birlikte yazabilirmi ?
-
@gölge07, içinde söyledi: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
2020 p9 puani 90 ustu olanlar siralamalariyla birlikte yazabilirmi ?
90.21 siralama 172
90.07 siralama 180
91.44 siralama 93
89.56 siralama 221 -
@atibaa cok tesekkur ederim hocam
-
@atibaa bende 2021 e gore puan dusuk gelmis p9
-
Merkez Bankası ilanı gelir mi yakın zamanda arkadaşlar? Duyumu olan var mı?
-
@gölge07 benmde dusuk geldi hocam 89.5 sirlama 236 sizin nasil hocam ?
-
@gölge07 benim 2020 p9: 90.38 sıralama 155
-
@elnogate 91 - 92.5 arasi kapatir gibi
-
@gpale bende aynı şekildeyim hocam
-
@gpale Hayırlı olsun hocam hangi kurum
-
@gpale valla sirf su yazilari gorup canim sikilmamasi icin giresim gelmiyo bi de biz atansaydikda suralara bunlari yazsakkkk neyse. Ne kadersizliktir 2016 dan beri olmuyo ama yeni atanan insanlarin sak oluyo arkam yok ondan mi acaba diyorum mulakatlardan herseyi cevap verip neden elenor insan bunu sorguluyorum . ???? Atananlar nasil atandi o listede ne yaptilarda bulundular. Bunun var mi acaba yontemi soyler misiniz ben de bundan sonra onu uygulayip listede goreyim ismimi istiyorum. Acaba neden kurumlarsan surekli eleniyoruz .??? Soyle sizler gibi stressizce YASAMAYA hasretiz. Neyse yarama bastiniz hocam. Neyse umarim yazariz buralar bizlerde ATANDIM DIE.
-
Merhaba arkadaşlar bugün ticaret bakanlığında çok yetkili agizlardan ticaret müfettiş yardımcısı alımı olacağını sayının 60 olduğunu fakat 90 a çıkarmak için uğraş verildiği bilgisini aldım . Çalışmalarıniza sıklık verin. Yakın bir zamanda olacak gibi duruyor