2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@ayraan hayırlı olsun inş kısa zamanda aynı sayıda ilanlar gelir . Göç denetçi yar. Daha önce alım yapmışmıydı hiç hatırlamıyorum .
-
@ayraan dikkat ettim 40 tanesi 8.derece 40 tanesi 9.derece niye öyle yazmislar
-
@semihylc ilk defa böyle bi kadro kurulmuş. Bakalim hangi puan türlerini isteyecek. İklim değişikliği başkanlığı için Uzm yard için ise adalet bakanlığı Uzm yard denktir demiş. O da P9 P31 gibi kamu puanlarına denk geliyor. İnşallah en kısa sürede gelirler
-
@sonilanbukucu bunlar uzman yardımcılığı başlangıç dereceleridir. Zaten ilanlara bakarsanız genelde şey yazar 8. ve 9. derece kadrolara atanmaz üzere uzman yardımcısı alınacaktır falan
-
@ayraan adalet uzman yardımcılığı yazmasının nedeni, ana teşkilat kararnamesinde ilk belirtilen kurum adalet bakanlığı ve adalet uzmanlığı/yardımcılığı olduğu için diğer uzman/yardımcılığı kadrolarında hep buna atıf yapılır zira haklar bakımından hepsi eşit olduğu için
-
@justaa aynen adalet uzman yardımcısına denk denmesinin puan türüyle bir alakası yok
-
@ayraan kadro ihdasları dikkate alınmıyor herhalde.Çok kadro ihdasını yaktılar.
-
SGK Teftiş/İş Teftiş için yakın zamanda ilana çıkılır mı?
-
Rekabet kurumundan sonra BDDK da 1 yıl içinde 2. ilanına çıkmış SPK ilanı da gelir mi
-
Merhaba tekrar, uygun başlığın burası olmadığının bilincindeyim fakat başlığı bulamadım. Acaba 2021 kpss alan sorularının tamamına nasıl ulaşabilirim?
-
Bu başlığa bayadır yazılmamış.. Yılın son haftalarındayız.
Var mı duyumu olan? -