2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@mahlas 2021de puanlar düştüğü için 2020 puanı avantajlı oluyo işte gayet açık değil mi
-
@muddei-hususi tamam da neden bu kadar agresifsiniz
-
Bu sene puan ve sıralamalar biraz saçma olmuş
-
@mahlas valla agresif bir şekilde yazmadım yazıda duyguyu tam aktaramadığımız için size öyle gelmiş
-
p39 99.7 gelmiş p40 p41 p42 p43de 95 ve üstü. Sormak istediğim sgk denetmenlik ve göç dışında direk bu puan türleri ile hangi alımlar olabilir arkadaşlar? Yazılı sınavın olmadığı direk mülakatla alım yapılan ilanlar gelebilir mi bu puan türlerine?
-
Dün akşam pareto ustadın konuşmasını dinleyen oldu mu arkadaslar?
-
@aslıhannn pareto nerede yapıyor konuşmaları hocam
-
@kpsslik Telegram grubunda hocam
-
@pareto_wilfredo kaymakamlikla ilgili guncel durum nedir hocam, simdiden tesekkurler.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@Blueberry İyi ettiniz dostum başlık için, yakın zamanda bu başlığın altını doldururuz inşallah. Sınav dönemine girelim, sonrasında tablomuzu yaparız yine
Hocam kaymakamlik icin son durum nedir ? Simdiden tesekkurler.
-
-
@pareto_wilfredo duy ilani guyla gelecek mi acaba sene bitmeden bununlar ilgili bi haber var mi?
-
@paretowilfredo duy alimi olma ihtimail var mi? Sene bitmeden ? Bu 300 kisilik alima
-
Adem kılıcın usta guy cikmis kitabinda hukuk maliye muhabese yazarlari kitabin uzerinde yazmiyor hangi hocalar oldugunu bilen var mi ? Bir de guy cikmis icin hangi kitabi tavsiye edersiniz ?
-
Merhaba arkadaşlar , 2021 KPSS’de 85 ve de 90 alan arkadaşların sıralaması nedir bilen varsa yazabilir mi rica etsem herkese başarılar iyi çalışmalar dilerim
-
@mahlas Mesela 2020’de biri 91 puanla 200. olmuş. Başka biri 2021’de 90 puanla 50. olmuş. İkisi de GUY için başvursa puanı yüksek olan alınacağı için geçen senenin puanı daha önde olmuş oluyor. Sıralamanın bir anlamı kalmıyor.
-
@locke hadi bakalim insallh bu sene girmedim kpss ye mulakatlardan elenince . gecen seneki puani degerlendircem insallh yuzumuz gulsun bu sene guy ve duydan elenenlerin
-
@locke teşekkür ederim dostum
-
@mrvguy merhaba ben forumdan biliyorum sizi mülakatta ben de elendim puanınız kaçtı hocam
-
ilanlar ne zaman başlar arkadaşlar