2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Arkadaşlar daha önce de sormuştum ancak arada kaynadı, Merkez Bankası uzmanlığı için herhangi bir duyumunuz veya tahmininiz var mıdır ? Şimdiden sağ olun.
-
@zenginmemur haklısınız ama bana da bunu Ankara'da sinava birkaç yıldır hazirlanan , cevresindekilrrin a grubundan atandığı bir arkadasim söyledi. Esi de vergi mufet. Olunca acaba dedim açıkçası. Benim o şekilde tanıdığım yok çünkü. Mulakattan elenip giren. Benimkiler ilk mulakatlarinda girenlerden oldu hep
-
@adamsmiths 2013mezunuyum 3. Guy mülakatımda oldu ve 32 yaşındayım sen hesap et öyle bir şey söz konusu değil rahat ol
-
@poncik hocam basladiniz mi . Yoksa egitim mi aliyosunuz ankarada .? Insallh bizede 34 yasimizda nasip olur.
-
@mrvguy henüz başlamadım inşallah olacaktır sizin de Allah emek verenlerin emeğini karşılıksız bırakmıyor ben buna inanıyorum siz de inancınızı diri tutun en kısa zamanda size de nasip olsun inşallah
-
Merkez Bankası hakkında duyumu olan var mı
-
@sbky23 Şu an 40 kişilik ilanı var ama siz neyi sordunuz?
-
@işsizmühendis şu anki bilişimci alımı iibf alımını soruyo muhtemelen
-
sonuçlar hayırlı olsun 2020 puanlar çok daha değerli hale geldi
-
@anadolu-109 70 baarajını geçen 7500 kişi yok galiba
-
@as-soon-as genel olarak bu sene düşük puan iyi sıralama söz konusu o yüzsden 2020 puanları iyi olan arkadaşlar geçen senen seneye göre avantajlı
-
@as-soon-as yok benim p48 sıralamam 6970 puan 69 bu yıl 70 i geçenler şanlı olur 1500 kişilik alım olursa guyda
-
Arkadaşlar sizce 85-86 puanın olası il göç ilanında şansı var mı ?
-
@eskivergici geçen senenin 72 puanı kpss 48 bu sene kaç bilgisi olana var mı
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
18 Aralık 2021-Kaymakamlık>>>60-110
25 Aralık 2021-İdari Hakimlik>>>100 kişi
Varan 1 1 gün yanılma payı olur o kadar
-
Puan ve sıralama karşılığı bu kadar düşük olan bir başka yıl varmıdır bilmiyorum.. sanırım gelen ilanlarda 2020 puanlarının sıralaması önemli olacaktır.. 2021 puanları hiç gibi duruyor.. tabi ilk senesi olanlar dışında.. p48 70 ve üstü 7000 kişi yok yazılanlara göre. Sadece 2021 puanları baz alınsa 1500 guy ilanında taban puanlar 70 olur.. o yüzden 2020 puan ve sıralamaları dikkate alınmalı.. atanan 2000 kişi de göz önüne alınarak tâbi..
-
Merhaba arkadaşlar, p34 puanı ile sınavlara başvuracağım ve şu kurum ve pozisyonlarda bu sene alım yapılıp yapılmayacağını merak ediyorum. Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.
Türkiye Ulusal Ajansı Uzman Yardımcısı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcısı
Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcısı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcısı
RTÜK Uzman Yardımcısı
Hazine ve Maliye Bakanlığı Uzman Yardımcısı
Sağlık Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü
TİKA Uzman Yardımcısı
Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı
TBMM Uzman Yardımcısı
Ulaştırma Bakanlığı SHGM Uzman Yardımcısı -
@domaggie hocam hazine p34 ten almıyor malesef. Ulaştırma hakkında bilgim yok. Geri kalanların hepsinde p34 isteniyor
-
@justaa Teşekkür ederim.
-
arkadaşlar olası 15 kişilik kamu denetçiliği ilanında p38 90 puana gelme ihtimali nedir zira 2021 puanları düşük sıralamaları iyi