2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
-
@colebusthe10 dernekten edindiğim bilgi
-
@colebusthe10 çok sağ olun hocam o zaman demek oluyor ki kadro yanmasın diye yıl bitmeden ilana çıkacaklar
-
-
Tam tersini düşünmeye başladım acaba DUY mu 300 kişilik kadro
-
@colebusthe10 aradığınız sayfa bulunamıyor diyor. Tekrar atabilir misiniz?
-
YDS'li ilanlardan bu yıl bitmeden gelenler olur mu acaba ya, ona göre YDS'ye gireceğim, yoksa muhtemelen mart ya da nisanda yapılan ydsye giricem.
-
@mirakar kvkk ilanı var halihazırda ama hem kontenjanı az hem de yds sonucu başvuruya yetişmez herhalde
-
@colebusthe10 gelişmemi var mhuy ile ilgili?
-
Dernek alımın 2022 de olacağını söyledi bence duy alımı olacak bu. 1.dağıtımda izin alırsa mhuy olacak diye tahmin yürütüyorum
-
Duy gelmeyecek deniliyordu.
-
@zenginmemur vallahi işler çok değişti muhasebat alımları bile gelebilir
-
merhaba dün akşam yayın yapılmış sanırım. Pareto üstad sayıştay ile ilgili bir şey söyledi mi acaba ?
-
@colebusthe10 Dernek alımı derken İçişleri Bakanlığı Dernek Denetçiliği'yle alakalı bir şey mi söylendi dün hocam ?
-
Kıymetli arkadaşlar, geriye dönük elle tutulur bir kanaat edinemedim de bilen varsa ve zahmet olmazsa, Sayıştay sınavına ilişkin kanaatini belirtebilir mi?
Teşekkürler. -
Hmb 300 kadrosu duy,
mhuy seneye,
sayıştay için şubat ayında gelişme olabilir demiş sanırım pareto bey. -
Bu telegram sevdası nedir telefona uygulamayı indirip üye olmadan kullanılmayan bir platform yerine herkese açık mecralar tercih edilse keşke.
-
Konuşmaya nereden ulaşabiliriz acaba . Bu grupta da açıklama yapabilir mi acaba yöneticiler telegramda konuşulan konularla ilgili .
-
Forumda nesli tukenmekte olan 3 5 kisi olarak pareto üstatin önce forumu bilgilendirmesi gerekmektedir...
-
@muddei-hususi En azından telegram yayını bitince buraya da yazsalar bizde grup grup girip sormasak harika olur.