2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@rabia89 mhuy olursa iyi olur mülakat +-5 muhabbeti ve sosyal denge tazminatı gibi ve çoktandır alım olmayışı öne çıkarıyor bence
-
@colebusthe10 mülakatta +5 -5 mi hocam yanlış anlamadıysam ?
-
@colebusthe10 cok adaletli keske butun mulakatlar oyle olsa hocam gonlumuz mhuy dan yana
-
2021 de sayıştaydan ses yok.bu sene sınav olmayacak galiba
-
@hey çok yüksek ihtimal olmayacak hocam.
-
Geriye kalanlar?
-
SGK Müfettiş Yardımcılığı da alıma çıkmayalı çok oldu.Yıl bitmeden gelir inşaallah.Gerci Kurumdaki müfettişlerin iş yoğunluğu, yetki/yeterlilik alanlar vs. hakkında da bilgi sahibi olmak gerekir ki yorum yapabilelim.
-
arkadaslar murat yayinlari ozel hukuk konu anlatimi nasıl acaba kurum sinavlari icin
-
@laffer-0 hayırlısı olsun hocam umarım 2022 de gelir sayıştay.
-
O kadar yoruldum ki herkes sürekli dalga geçiyor okudun da ne oldu ne zaman iş bulacaksın diye küçük kardeşim üniversiteye başladı ben bile evden gidiyorum sen gidemiyorsun deyip gülüyorlar yüksek lisanstan bu sene mezun oluyorum utanıyoruz artık insanlara kızımız okuyor demekten diyorlar ne yapsam yaranamıyorum ve tükendim
-
@sindirella bu süreçin içinden geçmeyenler seni anlamazlar,hatta ne kadar anlatsan da anlamayacaklar,sen yoluna devam et,hakkında hayırlısı olsun.
-
MHUY için adaletli diyen arkadaşlar, 2015 sınavında ilk 100'de olanlara neler olduğunu, son 100'de olanların nasıl 100 puan 99 puan verilerek yukarılara çıkarıldığını bilmiyorlar sanırım. Her duyduğunuza inanmayın dostlar. Öbür dünyada hesabını soracağım elbet onlardan.
-
@umtt44 en güvendiğim mülakatti.Tek olumsuz yorum sizden duydum.
-
@umtt44 pareto yalan mı söylüyor
-
@colebusthe10 kimseye yalancı demem, bizzat yaşadığım durumdan bahsettim sadece. 2015 mülakat sonuçlarına bakarsanız anlarsınız. İlk 3'e giren arkadaş vardı 70 bile vermemişlerdi. Ben gibi kesin atanırım gözüyle bakan kim varsa o dönem hatırlar bu sınava girmiş olanlardan.
Demem o ki kimse "+-5 veriyorlar" sözüne güvenmesin. Az kalsın bu yüzden başka sınavlara başvurmayacaktım ben. Neyse ki başvurmuşum.
https://ms.hmb.gov.tr/uploads/2019/07/MHU_sozlu_sonuclari_2016pdf.pdf -
Dipnot: Bu arada mülakatında da zarftan çekilen sorulara doğru cevap verdikten sonra Otlukbeli Savaşı, Tanzanya'nın hangi kıtada olduğu, Kuzey Afrika ülkeleri ve bunlardan hangilerinin denize kıyısı olduğu gibi soruların tamamına da doğru yanıt vermiştim
-
@umtt44 500 kişiyede 90 verilmesi garip
-
Olası mhuy ilanının sadece sözlü mülakat şeklinde gelme ihtimali var mıdır?
-
@umtt44, içinde söyledi: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
MHUY için adaletli diyen arkadaşlar, 2015 sınavında ilk 100'de olanlara neler olduğunu, son 100'de olanların nasıl 100 puan 99 puan verilerek yukarılara çıkarıldığını bilmiyorlar sanırım. Her duyduğunuza inanmayın dostlar. Öbür dünyada hesabını soracağım elbet onlardan.
Evet o mülakata girdim. Arkadaşın dedikleri %1000 doğrudur. Noktasına, virgülüne kadar imzamı atarım.
-
@blueberry peki bir yere atandınız mı