2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@tomjoad agshavsja dostum sen baya dolmussun
-
@birdlyys 92 küsür p 48 puanıyla arkadaşım guy oldu çok şükür diyor tabi ne yapsın başka alım da yok bir senedir ancak guy olabildi. ne olacağına sen değil mülakat komisyonu karar veriyor o yüzden puanın 100 olsa dahi hiç bir kadroyu hor görme
-
Mali hizmetler sinavı ösym listesine düşmesi gerek yoksa 2022ye kalir bu gidişle.
-
@nuriko Beğenilmeyen guy birtek benim hayalim heralde ilanların az olduğu bir dönemde durum bu haliyle
-
@pareto_wilfredo forumun en tecrubeli ismi kaymakamlik yeni sinav hakkinda ki dusuncelerinizi alabilirmiyiz.
-
@maiyetmemuru kaymakamlik
-
-
@nuriko başka alım olmadı mı arkadaşlar bu eziklik psikolojisini bi atın artık yoruldum size cevap vermekten konuyu uzatmak istemiyorum. siz de baştan beri yazdıklarımı okursanız bir şeyleri hor görmediğimi anlarsınız. ama komiksiniz gerçekten hayalim guy olmadığı için linç yiyorum kusura bakmayın ya ilginçsiniz gerçekten sizin arkadaşınız 92 puanla guy olmuş olabilir ne yapabilirim yani benim de arkadaşım 78 puanla oldu ne diyim neyi kıyaslıyorsunuz çok şükür diyen arkadaşınınız ilk tercihi guy olmak mıydı bence değildi ve başka bir yer olursa da düşünmeden vazgeçecek guy dan neyin tantanasını yapıyorsunuz burada
-
Basın engeli gecin ya zaman israfı
-
@zenginmemur ya da kendisi mi yapacak mevzuata bakmadım
-
@colebusthe10 yönetmelik eski 2013 yilina ait bakalım ne olacak bu yılıda es geçececek mi?
-
@birdlyys büyük ihtimalle taşra mezunusun, hayattaki tek başarın bu galiba...
-
@as-soon-as hmm yazık sana hayallerini yıkmak istemezdim ama Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasında yer alan bi yerden mezunum noldu taşrayı mı küçümsedin hadi gidip başka şeyler kovala hayatta tek başarısı bile olmayan kişi...:))
-
Tablomuzu güncelledik dostlar.
Açıklamaları burada da paylaşacağım.
-
@paretowilfredo üstat sayıştay belimizi büktü.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Tablomuzu güncelledik dostlar.
Açıklamaları burada da paylaşacağım.
Gelen haberler neler, başlayalım açıklamaya.
Öncelikle dostlar en merak edilenden başlayayım. Dikkatinizi çekeceği üzere Gelir Uzman Yardımcılığı alımını 1250 - 1500'den 1500'e çevirdik.
Malumunuz Haziran ayı itibariyle 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı alımına dair haberler vermeye başladık. İlk haberi almış olduğumuz büyüğümüz ile tekrar görüşme imkanımız oldu ve 2021 yılı bitmeden Gelir Uzman Yardımcılığı sınavını yapacaklarını, 1500 kişilik kadro onayının tamamen Gelir Uzman Yardımcılığı alımı için alındığını bize söyledi. Sınav tarihi henüz netleşmiş değil, ancak 2021 bitmeden sınavın yapılması yönünde çalışıldığını söyledi.
Bu yönüyle artık yukarıdan bir aksi talimat, çok ciddi bir aksi gelişme olmadıkça 2021 Gelir Uzman Yardımcılığı sınavının yıl bitmeden yapılacağı konusunda inancım had safhada. Dilerim yanılmayız dostlar.
Tabloya eklenen alımlarımız var, aslında daha evvel yarım düzenleme ile eklediğimiz Eğitim Müfettiş Yardımcılığı ve SGK Denetmen Yardımcılığı alımları yeni sayılmaz.
Bununla beraber EPDK Enerji Uzman Yardımcılığı alımını iki ayrı kaynaktan teyit ettik, KPSS sonuçlarını müteakiben alıma çıkılacak, sayı 20 kişi olacak. Onu da tablomuzda fiksledik.Ayrıca Savunma Sanayii Uzman Yardımcılığı için daha önce tabloda yer ayırmamış, aşağıda yer alan paragrafta değinmiştik. Bununla alakalı da gelen teyit haberi üzerine tablomuzda yer verdik. 2021-2022 dönemi içerisinde, kuvvetle muhtemel sene bitmeden alım yapılacak.
Şimdi bizatihi açıklama yapmak istediğim iki konu var dostlar.
Öncelikle SGK hem A hem de B grubu alımları.
SGK'da duyduğumuza göre köklü değişimlerin eşiğindeyiz. Muhtemel bir Başkan Değişimi ve bürokrat kadrosu değişimi bunun başında geliyor. O sebeple pek çok şey bu durumlara bağlı olarak farklılaşabilir süreç içerisinde. Bu şerhi düşerek açıklamalarımıza başlamak isterim.
50 kişilik Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı alımının 12. dönem için, yani 2021 - 2022 KPSS dönemi için planlandığını, yani yeni bir alımın planı olduğunu işittim. Kuvvetli bir kaynaktan geldi bu teyit. O sebeple şu an için durumun bu olduğunu düşünüyorum. Ama dediğim gibi söz konusu değişimler, süreçleri etkileyebilir.
Gelelim çok merak ettiğiniz 300 kişilik HMB kadrosuna dostlar.
Yani iyi ya da kötü diye net olarak yorumlayamadığım gelişmeler var aslında. Şöyle ki; dostlar kadronun Defterdarlık Uzman Yardımcılığı alımı için olduğunu teyit edemedim. Yani belirli düzeyin altında idare bundan haberdar değil şu aşamada, burası kesin. Ya daha yukarıda alınan bir karar bana ulaşan haber. Ya da henüz böyle bir planlama yok.
Eğer ki 300 kişilik kadro Defterdarlık Uzman Yardımcılığı için değil ise, iki seçenek var karşımıza çıkan. Talebini net olarak bildiğimiz Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı alımı, ya da yine bu hafta işittiğim Bakanlığın taşra birimleri için B grubu düz memur alım planı.
Sorun şu ki dostlar bu üç seçenekten hiçbirisini ne teyit edebildim, ne de yanlışlayabildim. O sebeple tablomuzda bu kısım aynen durmaya devam ediyor. Kesin bir kanaate vardığımda, net bir teyit aldığımda buna dair paylaşım yapacağım.
Gelişmeler bu şekilde dostlar. İnşallah daha güzel, daha net, daha fazla haber alır, sizinle tekrar paylaşırız. Şu an herhangi bir soru-cevap yapmayacağım dostlar. Üzgünüm ama "Şundan haber yok mu?" diyeceğiniz her başlık için, açıklamalar içerisinde bilgi yok ise, maalesef yoktur.
-
@paretowilfredo üstad bir sorum olacak izninle bu EPDK için düşünülen 20 kişinin tamamı iibf mezunlarına mı yönelik olacak ? Bilgilendirirseniz minnettar olurum hürmetlerimle
-
@birdlyys kimsenin eziklik psikolojisi falan yok mülakat denilen bi bela var puan almak bi yerden sonra önemsiz bunu anlatmaya çalışıyorum.
-
Merhaba istanbul Avrupa yakasında hangi kütüphane daha verimli olur
-
@paretowilfredo umarim 300 kisi b kadroya gitmez üstad mhuy ya da duy olur insallah