2021 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@memurolacamben henüz gelmedi gelecekmiş RTÜK Başkan yardımcısı İbrahim uslu yazdı bugün telegram grubunda 1500 kişi ekim için hazırlanın dedi Ama ekim ilan tarihi mi sınav tarihi mi netleşmedi paretonun da bu konuda söyleyecekleri var sanırım açıklama yapar
-
Reisin müjdesi ne? İbf gemisinin ilk keşfi ne? duyum ne zaman? Az sonra...
-
@sindirella kasımdan önce geleceği belliydi. benim duyumum 1200 idi ama 1500 olması çok güzel.
-
@as-soon-as evet iyi oldu
-
@sindirella ekim imkansiz kpss sonuclari aciklanmadi bildigim kadariyla ben gerci girmedim ama. Ekim ilan verilir buyuk ihtimal aralikta da yazili yaparlar .bakalim ekim ayi belli olur her sey
-
@mrvguy evet öyle konuşuluyor zaten
-
maalesef telegram gruplarında neden erken geliyor, 2022'ye kalsın diye söylenenler var guy için.
-
@as-soon-as herkes doğal olarak kendini düşünerek taleplerde bulunuyor yedekte olanlar ilanın gelmesini istemiyor elenenler gelmesini istiyor maalesef arkadaşlar devir öyle bir devir ki herkes bencil olmak zorunda kalıyor çünkü herkes iş istiyor
-
@sindirella yedekler neden istemiyor? Ben biraz yeniyim bilgim yok pek. Yedeklerin hakkı ileride feragat edenler olur diye korunuyor mu?
-
@marvelous feragat olur da yedeklere sıra gelir diye istemiyorlar
-
@marvelous Yedek oldukları il, yeni alımda yer alıyorsa yedeklik hakları düşüyor yeni alımla birlikte, o yüzden istemiyorldır.
-
@as-soon-as alicam hoca 2022 de gelir diyor iyice kafamiz karisti
-
@rabia89 allah gostemesin yas sinirindayim her sene her sene hakkimda yok. Seneyenin kpss ne birakmasinlarda. Yasim dolmasa her sene girerim . Yalniz guyu kazananlar ise baslamadan alim yaparlar mi ki?
-
@rabia89 İbrahim uslu dün çok net bir açıklama yaptı ihtimalden bahsetmedi net konuştu yüksek alımlı bir guy ilanı geliyor çalışmaya başlayın dedi arkadaşlar sorduklarında ise sayı olarak 1500 tarih olarak da ekimi verdi
-
@rabia89 aldığı 1500 lük kadroyu yakmaz gib, tekrardan yalvar yakar kadro almakla uğraşacağını sanmıyorum bu kadar personel açığı had safhadayken.
-
@rabia89 hocam eski mesajlarıma bakabilirsiniz. kasım ayından önce ilanın geleceğini neredeyse1.5 aydır yazıyorum. öncesinde de özelden konuştuklarım olmuştu, onları saymıyorum. Şu anlık tek yanıldığım konu sayı konusu. Benim tanıdığım 1200 demişti, şimdiki duyum 1500.
Bunları şu sebepten ötürü diyorum: Kasım'dan önce ilan gelecek. Ocak ayına kalmadan yazılı sınav olacak. Alican Hocanın neden böyle bir şey dediğini anlamıyorum. Forumda da çevremde de bakanlıkta duyum alan kişiler var ve hepsi sınavın bu sene bitmeden yapılacağını söylüyorlar.
Alican hocanın duyum mesajında bile kitabının reklamı var. 4t hocalarının neredeyse hepsi reklam için etkileşim kasıyorlar. O yüzden çok güvenmiyorum.
-
@as-soon-as Arkadaşlar bir konuya açıklık getirmek gerek. Alican hoca herhangi bir duyuma dayanmadan sadece tahmin yapıyorum diye belirtti. Yani ortada çelişen bir durum yok. Şahsi görüşüm İbrahim Uslu beyefendinin duyumu ile bağlı kalalım. Üstelik pareto üstadın duyumu ile de paralel.
-
durmadan guy konuşuluyor başka alımlar hakkında bilgi alışverişi yapmak zorlaşıyor bu durum yüzünden ayrı bir başlık altında tartışılsın lütfen. guy dışında beklentisi olan insanlar da var burada
-
@birdlyys Benim sorum da arada kaynadı bu yüzden.
-
@birdlyys Alım sayısı olarak a grubu öğrencilerinin çoğuna hitap eden bir meslek olduğu için fazlaca ve sıkça konuşulması gayet normal, duyumların bu kadar netleşmeye başladığı bir ortamda daha sıkça konuşulması çok daha normal.