Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
-
Kaçıncı yedeğe kadar gelir acaba?
-
@mülkiye_leee yedeklere gelir mi ki
-
Yedeklerden kazananlar için liste mi yayınlıyorlar, nasıl oluyor? Genel olarak uygulama nasil bilen yazabilir mi?
-
@uhr asıl listesinin altinda oluyo
-
@blavk şunu kastetmiştim. Asillerde başvuru yapmayan kişi sayisi kadar yedeklerden şu kadar kişi kazandı şu tarihe kadar evrakların iletilmesi gerekmektedir gibi bir duyuru oluyor mu?
-
@uhr hayır hocam asiller feragat edecek sonra yedekleri ariycaklar böyle işliyor benim bildiğim
-
@blavk teşekkürler cevap için.
-
Arkadaslar oncelikle kazananlara hayirli olsun. Kazanan arkadaslardan baska bir yeri kazanip feragat edecek olan var mi acaba?
-
6 ekime kadar feragat dilekçesi gelirse yedeklerden çağırmaya baslicaklarmis. 6 ekime kadar atanma belgelerini teslim etmeyen olursa 6 ekimden sonra yedekleri aramaya baslicaklarmis
-
Hem ticareti hem ulusal ajansı kazanan arkadaşlar ulusal ajanstan feragat ederse bir an önce bizim için çok iyi olur.
-
@quovadis bende ticaretten feragat etmelerini istiyorum :(( üzücü bir durumdayız ama kaderimiz 3 arkadaşa kalmış gibi
-
@blavk Zor hocam. Ulusal Ajansta idare hizmet sözleşmeli olarak çalışılıyor. Direk 657'li olup Ticaret Bakanlığı uzmanlığı gibi bir kariyer mesleği ve ilerleyen senelerde ataşelik imkanı varken ben olsam direk Ticarete giderim.
-
@i̇bni-haldun yani daha yüksek bir kurum sözleşme var ama bir kere yapılıyor aynı botaş merkez bankası gibi ve avrupada görev alıyorsunuz sadece. Ticarette afrikada ateşe olma ihtimaliniz de var
-
Hukuk alanından kazanan avukat arkadaşlar, baro levhasından adımızın silinmesi gerekip gerekmediği konusunda bir bilgi sahibi olan var mı acaba?
-
@blavk helal be ajans daha iyi tabi
-
Yedek sayısı olması gerekenden az mı?
-
@blavk Hocam merkez bankası ve botaşla kıyas değilki. Aynı maaşla 657li olmakla sözleşmeli personel olmak arasındaki bir kıyas. Ticaret içinde çalışan uzman arkadaşlardan da bildiğim tam bir kariyer mesleği. Karar ikisi arasında kalmış arkadaşların.
-
@i̇bni-haldun yani sözleşme ama aynı haklara sahip sonuçta değişen bisiy yok bence
-
@i̇bni-haldun ki en iyi bakanlık ab diye geçer bi noktada herkesin eminimki hayalidir ki böyle bir fırsat 657 ile aynı haklara sahip olan bir sözleşme için reddedilmez. Zaten yüksek kurum olmasa 80 yds istemezdi. Neden 80 yds yapan iyi ıngilizcesi olan daha düşük bir yerde çalışmak istesin ki
-
@blavk Hocam bu üniversite tercihi değil ki puan,dilim hesabı yapasın. Sizde nasıl yedeklerdeyken diğerleri feragat etsinde Ticarette çalışayım diye uğraşıyorsunuz ki bu çok doğal. Spesifik olarak Ticaret olmasa bile kariyer imkanı sunan, aynı zamanda özele de yetiştiren, garanti olan bir meslek herkesin hayalidir. Hangi bakanlıkta bu kadar ataşelik imkanı var 5-6 senelik uzmanı hangi bakanlık bu kadar gönderiyor?