Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
-
@vasıflıişsiz Hocam sanırım yeniden değerlendirme sonrası mülakata hak kazandınız, sevindim sizin adınıza:) Sonuçlar ne zaman açıklanır sizce, tahmininiz var mı?
-
@vamos yok hocam bir yanlış anlaşılma oldu tarafinizdan ben size beni üzdüler yazdığımda açıklanacak dediğim halde inanmayanlari kastetmiştim yani bir daha bilgi vermiycem diye herkes için hayırlısi olsun
-
Sınava girmedim. Bakanlıkta çalışan arkadaşımla konuşurken referans işine çok fazla dikkat edilmediğini, sayın bakanın bu konuya çok dikkat ettiğini belirtti. Hakkınızda hayırlı olsun.
-
mülakat heyetinin önünde kpss ve yds puanlarımız bulunuyor muydu arkadaşlar?
-
Ne kadar sürede sonuçlar açıklanır sizce? Hiç bilgisi olan var mı?
-
@uhr bir önceki alımda mülakatlar 15-16 nisanda bitmişti. 10 haziranda açıklandı. Yani 2 aya yaklaşmıştı
-
mülakat baya zor geçmiş anlaşılan. bakalım belirtilen sayıda eleman alacaklar mı
-
Ulusal Ajans'ın asil listesi ile buranın mülakat listesinde epey ortak kişi var. Ticaret Bakanlığı'ndan feragat etmeyi düşünenler var mı acaba?
-
Mülakatta alan dışı soru bekleyen var mıydı bilmiyorum ama ben beklemiyordum. Sanırım başka kurumları kazanıp mülakata katılan kişiler de mevcuttu.
-
herhangi bir duyumu ya da bilgisi olan var mı arkadaşlar? bu ay bitmeden açıklanma ihtimali var mıdır sizce?
-
Aciklandi
-
Bu sene iki kez girdim bu sınava ikisinde de yazılıyı geçtim, mülakatta eleniyorum. 2020 Kpss puanım 95 ile sıfıra sıfır elde var sıfır. Hazine, ulusal ajans derken tek burası kalmıştı.
-
Sonuçlar işe alımda görünmüyor mail de gelmedi ama
-
Arkadaşlar yedek liste nasıl çalışiyo biliyor musunuz mesela bir bölümden birisi feragat edince yedeklerden direk sırasi ile mi çağırıyorlar yoksa kendi bölümüne göre mi sıra geliyor
-
Arkadaşlar ulusal ajansı kazanları da gördüm listede lütfen feraget edin :(( bu son şansımdi
-
@justaa aynı durumdayız üstat ne desem bilemedim artık söyleyecek pek kelime de kalmadı.
-
@tl-hmb Nerde hocam sonuçlar
-
@mergentengere duyurularda
-
@blavk hocam bilgi değil fakat tahminen herhangi bir bölümden feragat eden olursa ilk yedeğe ardından ikinci yedeğe geliyordur yani bölüm bazlı değildir bence. Çünkü yedek listeyi karışık şekilde düzenlemişler
-
@mihtt5 teşekkür ederim