Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
-
@umuthepvar deflasyonist acık sorusuydu sanırım , ben 93 bulup deflasyonist acık var dedim
-
@vamos ticaret bakanlığı diye hatırlıyorum
-
@vamos hocam acaba iktisattan girdiyseniz belki alanda çıkmıştır
-
@vasıflıişsiz evet aynen bende onlara çalışmıştım ama onlar alınan önlemlerdi zaten öneriyi bizden bekliyorlardi
-
@vamos genel ekonomıde yoktu hocam. AET vardı DTÖ vardı
-
@blavk önlemler nelerdir diye sormuyor muydu soruda ?
-
@vasıflıişsiz önlemler neler olabilir hangi önlemleri almalıdır diye bir soruydu diye hatırlıyorum
-
@blavk evet bizden öneri istiyorlardı soruda.
-
İyi geçen arkadaşlar adına sevindim önceki sınav çok zor olduğu için buna girmemiştim. Önceki sınavı hazırlayan babasızlar çok zorladılar bari 100tl geri verin resmen çorba parası attık.
-
@gpale önceki sınav kaç günde açıklanmıştı
-
@selahattin47 31 Ocak’ta yapıldı, yanılmıyorsam 1 Nisan’da açıklanmıştı.
-
@vamos Açıklanmasından sonra mülakat arasında ki zaman ne kadardı hatırlıyor musunuz. O da mı uzun sürüyor acaba
-
@lacürüm06 galiba 15 20 günde bitirdiler onu da ama gene mulakati açıklamalari 2 ayı buldu diye hatırlıyorum
-
@lacürüm06 Pardon arkadaşlar düzeltiyorum. Geçen sınavın başlığına göz attım, 30 Mart’ta açıklanmış yazılı sınav sonucu. 10-15 Nisan civarında mülakatlar yapılmış. Mülakat sonucu ise 10 Haziran’da açıklanmış.
-
Sınava giren arkadaşlardan anladığıma göre bir önceki iğrenç sınava göre daha rahat bir sınav olmuş. Umarım herkes istediği sonucu alır. Kamu sorularını hatırlayanlar yazabilir mi rica etsem.
-
@janpi küresel iklim değişikliğinin sürdürulebilir kalkınma üzerine yorumu
Yönetimde hiyerarşi nedir
Kamu tüzel kişiliği nedir
Siyaset Biliminde muhafazarlik liberalizm ve sosyalizm den birini seçip iki kavramını aciklayip bir tanede ideolojiye katkı yapan filezof yazin -
@janpi hocam başladınız mı siz. teblıgat yapıldı mı?
-
Hukuk alanından giren arkadaşlardan genel ekonomiyi yapabilen var mıydı ?
-
Acaba ne zaman açıklanır..
Arkadaşlar ben iktisat alanından girdim. Alan sınavım genel ekonomiye göre biraz daha zayıf geçti. Puanlama sistemi nasıl olur acaba umarım çok puan kırmazlar.. -
@he arkadaşlar bugun aldıgım duyuma göre üniversite sınavları okumayı bitirmiş kuruma bu hafta içinde gönderecekmiş. umarım kurum hemen açıklar bu hafta