Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
-
@vasıflıişsiz umarım açıklanır ve güzel bir sonuç alırız teşekkür ederim bilgi için
-
@vasıflıişsiz teşekkürler bilgi için
-
@vasıflıişsiz vasıflıişli olursun inşaalah. biz de tabi...
-
arayan oldu mu kurumu?
-
Dostlar merhaba, arayan soran ya da bir şeyler duyan oldu mu hiç
-
Keşke açıklansa artık
-
Herhangi bir gelişme öğrenen var mi
-
Kesin sınav kağıtları kuruma gönderildi mi ki?
-
@tl-hmb hiç bilmiyorum. Yukarıda birisi geçen hafta gönderileceğini yazmıştı
-
@tl-hmb geçen cuma aradığımda hiçbir gelişme olmadığı söylendi. Kağıtları sorduğumda ise işte okul okumayı bitirdi mi diye yok daha çalışmalar devam ediyo dedi telefondaki kişi.
-
@justaa çok sagolun cok teşekkürler
-
@vasıflıişsiz Sizin yeni bir duyumunuz var mı hocam?
-
@vamos yok hocam maalesef
-
@vasıflıişsiz hocam bundan onceki iletinizde kurum okumayi bitirmiş demistiniz. Bildigim kadariyla bu konuda bilgi verilmez. Duyumunuz saglam yerden miydi? Okuma bittiyse bu cuma ya kadar aciklanir diyebilirs aslinda.
-
@theturinhorse kurum değil hocam sınavları okuyan okul. Değerlendirme ve ilanı da kurum yapıyordur . O surec hakkında bilgim yok. O zaman da söylemiştim okul kuruma gondercekmis ama ilan sürecini bilmiyorum ne aşamada ya da gönderildi mi gercekten
-
@tl-hmb evet Hocam dün bi abiye ulaştık Üniversiteden, sınav kağıtları Bakanlığa gönderilmiş. Onun tahmini bu hafta ya da haftaya açıklanabilir sonuçlar.
-
Açıklansa da stresten kurtulsak
-
bi haber var mı?
-
@ozez daha yeni aradım çalışmalar devam ediyor dedi bakanliga sinav kağıtları geldi mi dedim. Yokkk yokkk gelmedi daha dedi
-
Şimdi de asbu semi aradım. Bakanlığı aramanız gerekiyor dedi. (demekki göndermişler) biz sadece sinavi yürütürüz. Sonuç açıklama geri kalan hepsi bakanlığa ait dedi