Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
-
-
Emanetci var mıdır ya da araba için park yeri? Ulus’ta olması kötü olmuş
-
@bella emenatci olur bence hocam. Kısıtlama olduğunda bile oluyordu emanetçi. Ama park yerini bilemedim.
-
Arkadaşlar bir önceki sınavda kurşun kalem, silgi ve kalemtıraşı kendimiz götürdük. Sınav test değil, klasik tarzda yapılmıştı. Sınavı yapan kurum farklıydı ama değişiklik olduğunu sanmıyorum.
-
@kimondra teşekkür ederim hocam
-
@bella hocam ulusta park yeri sıkınti biraz otoparka bırakmanız lazım kaleye girden yolun sağında bir tane var en yakın orası ama açık mıdır bilemem
-
@vasıflıişsiz Rica ederim hocam, başarılar
-
@bella @kimondra merhaba, ben bugün gidip sınav yerine baktım. İki bina karşılıklı, tüm fakülteler aynı yerde diye düşündüm. Yabancı diller eski TBMM'nin direkt yanında, karşısında da diğer bina vardı ama orası i blok mu bilmiyorum. Ulus metroyla ulaşım kolay 10dk yürüme mesafesinde. Emanet konusunda da güvenlik görevlisine sordum, her sınavda emanet alınıyor bizim temizlik görevlisi arkadaşlar şurada alıyorlar dedi. Söylediği yer kantindi sanırım emin değilim.
-
@just ı blok direk hacı bayrama girişte hocam
-
@just çok sağolun hocam, başarılar diliyorum sınavda.
-
Geçmiş olsun arkadaşlar. Nasıldı sizce sınav ilkine göre daha kolaydı sanki
-
@vasıflıişsiz evet bir öncekine göre daha rahattı. En azından ekonomi bu sefer gerçekten genel ekonomi idi.
-
@vasıflıişsiz bencede kolaydı hem ingilizxe hem genel ekonomi hem de alan ama bu sefer de ilk 30 girmek çok önemli olacak gibi gözüküyor. Benim sınıfımda 3 kişi sinava girmemisti
-
@blavk sizin bölüm kamumuydu hocam. Bizim siniftada da bir kişi gelmemisti
-
@vasıflıişsiz aynen hocam kamuydu
-
@blavk 4 kişi eledik o zaman
-
@vasıflıişsiz ben sınıflardan geçerken bir kaç kişi hep eksik olduğunu gördüm bence en az 15 kişi girmedi sinava
-
@blavk ingilizce de eleyici olmayacak bence asiri basitti
-
@blavk evet bence de. Bu defa da alan belirleyici olacak gibi gerçi o da yüzde 20 etkiliydi. Artık hayirlisi bakalım
-
@vasıflıişsiz yani ben orda küresel iklim değişikliğinde baya salladım diğerleri kolaydı ama o soruyu sormalarına da anlam veremedim açıkçası