Ticaret Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı İlanı 2021
-
@bb_bb arayalım hocam ben de şaşkınım
-
@bb_bb merhaba, lütfen yarın kurumu aradıktan sonra aldığınız cevabı buraya yazar mısınız? Çünkü uluslararası ilişkilerin sıralaması gerçekten çok anlamsız geldi bana da.
-
@just tabii bilgi alır almaz buraya yazarım mutlaka.
-
@blavk siz kaçıncı olarak girdiniz acaba
-
73 aldim ve elendim. Muhtemelen alandan (işletme) baraji gecemedim ancak alan sinavi zor olsa da bir şeyler yapmıstim. Bunu beklemiyordum. Hayirlisi olsun. Umudum iyice tükenmeye basladi.
-
@theturinhorse
Ben de ui 77,0 puanla 112. Sıradayım -
açıkladıkları puan ve sıralama çok saçma, mülakata hak kazanıp kazanılmadığını gösteren puan ve sıralamayı açıklamamışlar.
sınavın her aşamasının puanları tek tek açıklanmalıydı ki neyden kalmışız görseydik -
@jumong-0 Çok haklısınız hocam. Ben Uİ'den 75.80 puanla 116. sırada elendim; 70 alan arkadaşım mülakata çağrıldı. Onun adına sevindim tabii ki, ama puanları ve sıralamaları bu şekilde açıklamaları insanları gerdi.
-
@kimondra 68,2 puanla 29. sıradayım hocam ben de
Sizin puan benimkinden yüksek ama sıralama düşük -
Günaydın arkadaşlar, herkese hayırlı olmasını dilerim
Mülakat süreci hakkında, sorulan sorular ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz -
Kamu yonetiminde mulakat sorularını hatırlayan varsa yardımcı olabilir mi
-
İtiraz etmek istiyorum. Kafama yatmayan şeyler var sinav ile alakali. Hangi adrese itiraz edilecegi hususunda bir bilgi bulamadim. Bu konuda yardımınızı bekliyorum arkadaşlar.
-
@theturinhorse personel.ticaret.gov.tr'de itiraza ilişkin sekme vardı galiba
-
@selahattin47 teşekkürler hocam ama burada 2 adres var. Hangisi oldugu belirtilmemis. Bilen bir arkadaş yazarsa sevinirim.
-
@theturinhorse hocam direk arayın sorun nereye itiraz edileceğini ya da iki yere de itiraz edin hicbir şey kaybetmezsiniz
-
@blavk açmıyorlar hocam. Neyse teşekkürler hepinize. Buradan da eli boş dönüyorum. Uzun seneler oldu, halen mucadele ediyorum yarim yamalak da olsa. Kendime artı degerler katmaya çalışıyorum. Sanirim 'bir seyler eksik' kaliyor hep. Hepinize iyi gunler dilerim. Hakkıyla atanan tum kardeslerime sevgiler,saygilar. Baska ilanda baska sayfalarda görüşmek üzere. Mucadeleye devam. Savaşmaya devam.
-
@theturinhorse hakkınızda hayırlısı olsun, süreç zorlu ve adaletsiz maalesef
-
Arkadaşlar kuruma telefonla ulaşamadım ancak sıralamanın nasıl yapıldığını anladım sanırım. Benim puanım 77 arkaşımın puanı 61, onun sıralamada benim önümde olmasının nedeni o her üç alanda da 60 barajını tutturmuş. Ben ise iki alandan yüksek yapmışken alanlardan birinden 60ın altında kaldığım için genel puanım yüksek olmasına rağmen sıralamada geriye atılmışım. Kısaca sıralamayı önce her alandan 60'ı geçenlere göre yapmışlar. Sonrasında da alanlardan barajı geçemeyenleri sıralamışlar genel puana göre.
-
@abbaskara06 Mülakatta ne soruluyor, nelere dikkat etmeliyiz, surec nasil ben bir bilgi bulamadim siz ulasabildiniz mi?
-
@bb_bb
ilk alimda da aynisi olmustu cimere yazarsaniz detayli sonuclari atiyorlar..ama sinavda sacmalik oldugu kesin.yuzde 80 etkili kisimda iyi yapiyorsun yabanci dil 100 geliyor ama yuzde 20 etkileyen alanda ornegin iktisat gibi cok genis bir alanda 4 te 2 yapip 50 kusur puanda kaldin diye mulakata kalamiyorsun cok komik bir sinavi var ticaretin..