Mülakat
-
@afasgafas değerli kardeşim tâbi görüşüne saygı duyuyorum. Ben sadece gözlemlerimi söyledim.
-
@tommyvercetti sayıştayda torpil var mı ?
-
@tommyvercetti bu yorumu abartı olarak görüyorum yani şimdi guya ve duya atanacak 1300 kişi var bunların hepsi torpille mi oluyor? Arkadaşımızın dediği gibi her atanamayan torpil demesi biraz bu hale getiriyorki sizlerde buna bir örnek olarak duruyorsunuz. Hasetlik kötü birşey haberiniz olsun.
-
@tommyvercetti gördüğüm kadarıyla HMUY kazanmışsınız yazdıklarınıza göre demek sizin TORPİLİNİZDE GÜZEL YERDENMİŞ.
-
Kısaca özetlemek gerekirse 4 katı ve üzeri aday çağrılan mülakatların hiçbirine referansız girmenin mümküm olduğunu düşünmüyorum.2 katı veya daha az adayın çağrıldığı mülakatlarda ise %25 lik bir şansın olduğunu düşünüyorum.Uzun gözlemlerim neticesinde durum bu.
-
@sokrates12 evet doğru
-
@papatyaçayı zaten referans istendi başvuru formunda. Sizler herkesin bildiği sırrı bilmiyormuş gibi yapan arkadaşlarsınız. Bugün bir tanıdığın olsa mülakata girmeden dört koşacağından eminim. Zaten dediğim gibi bu süreçte referansım yoktu 4 katı adayın yarıştığı mülakatta hakkimla girdim diyen kişi yüzde 99 doğru söylemiyordur. Genç işsizliği yüzde 50'lere koşuyor hala hased cart curt muhabbeti.
-
@tommyvercetti ya sen kaçıncı yüzyılda yaşıyorsun mülakata girişte referans doldurulmayan yer mi kaldı? gelmişin burda ahkam kesiyorsun utanmadan sen girince yok referans istediler hak edilmiş başkası girince yok şöyle yok böyle burada çıkmışın vaaz veriyon. birde girdiği yer 4 katı çağırdı tabi torpili öğrenmişin torpilsiz olmaz diyorsun
-
@papatyaçayı :):)
-
ARKADAŞLAR KENDİSİNİ BİR YERE ATIP BAŞKALARINADA TORPİL MUHABBETİ YAPAN KİŞİLERİ DİKKATE ALMAYIN. KENDİNİZE HAKARET OLUR.
-
Torpil diye bir olgu tabi ki var ama herhangi bir alım için istihbarattan bilgi gelmiyorsa ya da herkes bizzat itiraf etmiyorsa alınan herkes torpillidir demek kolaycılık oluyor. Ama birçok mülakata katılıp hepsinde en azından ortalama bir performans gösterip hiçbirinde alınmayan kişinin şikayet etmeye hakkı vardır ona bir şey diyemem.
-
Guy mülakatları açıklandı referans yazmadan kazanan var mı?
-
@colebusthe10 referans kısmına kardesım ve kız arkadasımı yazdım ozel sektor 4. yılımda 16. mulakatımda atandım bu sene
iski müfetiş . dernekler denetmen yardımcılıgı halk bankası uzman yardımcılıgı kosgep duy guy mulakat gordum 2018 guyda yedektım gelmedı 3 senede daha yedeklık olmadı bu surecde çalısıyordum zaten ozel sektorde asgarı ucret ile herkezın referansı yok daha uzun suruyor surec yoruluyosun ama bır yerde yüzün gülüyor yaş da ilerliyor tabi -
@colebusthe10 referans kısmına 2 tane normal memur arkadaşımı yazdım mülakatta sekiz sorunun yedisini cevapladım ve son sıradan guyu kazanmışım