17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Artık kimse uğramıyor ümidini kesti
-
@hakimim_25 referandum sonrasına kaldı ya kardeşim
-
@diriliş kesinmi bi açıklama oldu ben mi kaçrdm
-
@hakimim_25 önceki yazılarda bi arkadaş yazdı kesin gibi
-
şu an sınavın açıklanmasından itibaren 70 gün geçti önceki alimda 65.gün açıklandı bizim sayımız fazla bu normal ama şunu bilin olayın kesinlikle referandumla ilgisi yok yani bugün bile aciklanma olasılığı var.Bence yogunluktan komisyon ve mustesarimiz toplanamadilar biraz da bu yüzden gecikiyo diye düşünüyorum
-
-
" Kendinizi avutmayın. Sıralama mühim değildir diyenler muhtemelen ilk yüzden sonraki sıralarda sınavı kazananlardır. "
Sonra da demis ki anadoludan akin akin gelen gencler kazansin . Anadoludan gelen o genc 300.siradaysa bu meslegi icra etmeye hakki yok demektir . Once kendinle celismemeyi ogren sonra gel burda kaymakam olamazsin diye ahkam kesersin.
-
ALLAH NE DERSE O OLUR . 1.DE ELENIR 400. DE KAZANIR . KIMSENIN KIMSEYE SEN KAYMAKAM OLAMAZSIN DEMEYE HAKKI YOK BURDA . BUNA KARAR VERECEK MERCININ ONUNE ZATEN CIKTIK . NASIBIMIZDE VARSA ALNIMIZDA YAZILIYSA KIMSE DURAMAZ KARSISINDA.
-
-
@Mabeynci ARKADAS ANLAMADIN HERALDE SIRALAMA PUAN ONEMLIYSE 1. 2. OLAN ADAM NASIL ELENIR ?
-
-
@Mabeynci HEH O ZAMAN BURAYA GELIP SEN OLURSUN SEN OLAMAZSIN DEMICEN
-
-
Artık ihtimaller refarandumdan sonrası üzerine yoğunlaşıyor.Sabredecez artık.Gönül isterki şuan açıklansın.
-
-
-
Sınavda bildiğini tam ve doğru yazmakta çok etkiledi sonuçları belki 400. Kelime hatalarından 400.oldu olamaz mi
-
..............
-
@kadir_karasu bu da geldi yazdı sonra hesabını sildi
-
@Kaydı-Silinmiş Ne kadar çok hesap silindi:) Küçük enişte gibi atlayıp kaçıyorlar sonra