17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Haftasonu beklemek sacma mi olur ?
-
@ech08
neden saçma olsun?
her an her şey olabilir...
beklemiyor gibi görünsekte zaten sürekli kontrol etmiyor muyuz? -
Mülki amir olacakların bu kadar lüzumsuz tartışmalar içinde olması cidden çok üzücü. Bu sınavı ard arda 3. kez kazandım ve hiçbir kaybetmemde de (mağlubiyet değil!) mülakatı geçenlerin (kazananların değil!) değil benim hakkımdı mülki amir olmak diye ağlamadım. Girdiğim mülakatlarda elenenler arasında bir valinin çocuğu da vardı bir başbakan yardımcısının yeğeni de. Bu elemeler hangi sebeplerden ötürü oldu bilemiyorum ama 20 Eylül 2014 ve 27 Mart 2015 tarihli sınavların mülakatlarında bunlar yaşandı. Şahsi kanaatim sorulacak olursa en azından cumhuriyet tarihinde başarılı bir devlet adamının çocuğunun da başarılı olduğu görülmemiştir. Burası aristokratik bir devlet değil ezcümle bir valinin çocuğu çöpcü de olabilir. "Çalışan kazanır" iddiasında olanlara da yine kendi hikayem üzerinden cevap vermek isterim: Kamu hizmetinde 5. yılın içindeyim ve bu zaman içerisinde 3 ayrı bakanlıkta 4 ayrı ilde çalıştım. Göreve başladığım yer Silopi'dir. Ankara'daki görevim bittiğinde ayrılırken bir bakanın elini sıkarak ayrılmıştım. Bu bakan hala kabinededir. Amasya'ya geldiğimde de vali beyin daveti üzerine kendilerini ziyaret etmiştim; bu vali hazirandaki BKK ile merkez valisi yapılmıştır. Ancak bütün bunlar herhangi bir kişinin çocuğu olduğumdan değil yetkin bir kamu görevlisi olduğum için oldu. İlk 100 kaymakam olmalıdır diyenlere ne demek gerekir bilemiyorum ve eklemek gerekir ki bu sınavda 1. olup da mülakatı geçen en azından benim girdiğim son iki mülakatta olmadı. Sonuçlar yakında açıklanır ve ülkemiz umarım yetkin 100 mülki amire sahip olur lakin burda lafları alt alta dizip lafazanlık yaparak elde edilebilecek hiçbir sonuç yoktur.
Allah en iyisini bilir.Saygılarımızla
-
@birazdeli Ağzına sağlık hocam.
-
@birazdeli Üstad'ın yazdığına kayıtsız kalamadım bende. Diline sağlık hocam. Bende uzun zamandır forumu takip ediyorum lakin üyeliğim yoktu, üye olduktan sonra da ilk gönderim bu yorum üzerinedir. Sevgili arkadaşlar, bizler Devletimizin en yetkin kamu görevlilerinden biri olabilmek için çaba gösteriyoruz, herkes elinden gelenin en fazlasını yaptı. Takdir Allah'ındır.. Ezcümle, bu kısır tartışmalarla bir yere varılamaz. Kaldı ki, kaymakamlık gibi bir mesleğin adaylarına da yakışmıyor. Saygılar, sevgiler bizden.
-
Önceden mülakatta alınan puanlarda yazıyordu, şimdi onları yazmıyorlar sadece isim listesi açıklanıyor
-
@birazdeli evet 2014 te 3 kişi vardı birinci olan hiçbiri mülakatı geçemedi hatırladığım kadarıyla
-
@sbf12345 hayir gecen sene gayette yazdi
-
@cfb_1907 mülakata giren herkesin mülakat puanı yazıyordu sadece kazananlar değil gerçi çokta önemli değil
-
bugünden kimse ümitli değil galiba...
-
@Liyakat referandum sonrasına kaldı artık
-
Üç ihtimal kaldı bence;
- Yarın(3.4.2017de) açıklanır.
2.Cuma günü ( 7.4.2017) açıklanır.
3.referandumdan sonra açıklanır.
- Yarın(3.4.2017de) açıklanır.
-
@hakimim_25 eğer bu cumaya kadar açıklanmazsa bence de referandum sonrasına kaldı.eğer referandumla ilgili bir gecikme yoksa ki olduğunu sanmıyorum bu hafta içinde açıklanması lazım bu cuma 28.gün olacak çünkü.artık kabak tadı vermeye başladı
-
@adayadayi9876 14 nisan cuma da olabilir
-
17 nisan pazartesi açıklanır
-
Yogunluktan toplanamadiklarindan açıklanmadı eğer bu hafta toplanirlarsa açıklanır güvenlik soruşturması yeni bitmiste olabilir ,net duyumdur olayın referandumla ilgisi yok olay tamamıyla yogunluk ,bakanlık küçük hesaplarla uğraşmaz
-
@Kaymakam58. Hadi bakalim bu hafta aciklanir insallah
-
@Kaymakam58. nerden ulaştınız bu bilgiye çogu kişi referandum sonrasını beklıyor onun için sordum
-
Burda kimse duyumu kimden aldığını paylasmadi bende paylasmicam ama şunu bilin yogunluktan açıklanmadığı söylendi olayın referandumla alakası yok
-
o halde mülakat sonucu adına hiçbir çalışma yapılmadı diyebilirmiyiz