17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@enurymn size değil sözüm..Benlik sıkıntı yok..Ama Bakanlık bu düşünüp sınav sorularınin cevaplarını ve puanları açıklamalıydı diyorum.Hayırlısı olsun inşAllah sizin için de..Kim devletı iyi temsil edip hizmet edecekse görev ona nasip olsun.
-
@ziyaretci dostum ya linkteki haber cok fena paylasmasan daha ıyıydı sankı
-
Google'daki haberler hiç iç açıcı değil hep olumsuz . o yuzden buraya gelıp de duygu somurusu yapma yeter artık mılletın duyguları zaten harap bıtık beklemekten yorulduk stres sinir her sey var . buraya gelıp de oyle yazı yazman neyı degıstırdı ? ınternete yazınca her sey cıkıyo ortaya nolur daha fazla yormayın bızı bugun tam 21.gün ınan umutsuzlugun en dıbını yasıyoruz
-
@ech08 sildim zaten. ama söz konusu arkadaşın adını google'layan herkes görüyor. üzücü tabii o yüzden sildim. hak eden kim olursa olsun hak ettiği yere gelir umarım.
-
..............
-
................
-
@kadir_karasu yav bir şey yok ki linkte. internete bakan herkes görebilir. kaldı ki arkadaşı kötülemek ya da övmek için paylaşmamıştım. sadece bu makamlarda olan kişilerle ilgili her zaman yazılacak çizilecek bir şeyler çıkacaktır demek istedim.
-
@enurymn kardeş senden ilk memurlar.nette ve burada filanca ilin valisinin kızı da kazanmış gibilerinden yazılan bi yorumdan haberdar olmuştum. Bahsettiğim yorum senin başarını kıskanan ve başarını hazmedemeyen birinin yorumuydu bence. Çünkü ters psikoloji kullanarak önünü kesmeye çalıştığı çok açıktı. Bunlara çok kafana takmaman gerekir. Sen ilk 400 e girerek kendini ispat ettin. Bundan sonrası bizim dışımızda gelişen durumlar ne yazık ki. Ancak bugüne kadar da senin lehine yorum yapılıp hakkını hukukunu ve başarını korumak gerekirdi. Kendi adıma bunu yapmadığım için kusura bakma hakkını helal et. Önce tedbir sonra tevekkul inancın varsa gerisini boşver. Ne yani burda seni yerenler yarın kaymakam, vali olsa sonra çocuğu sinavsınavlara hazırlanmak istese çocuğum sen hazırlanma mı diyecek. Gereksiz tartışma bence. Çok uzattım ben de
-
@uzmanyrdd Kardeşim mesajını yeni gördüm kusura bakma. Tekrar aktif olursan her sorunu cevaplarım elimden geldiğince
-
Umutsuzluk yok. Gün gelir, gül de açar, bülbül de öter .
-
- Dönem kaymakam adayları uyum kursu (ill staj olan il stajından önceki kısa bilgilendirme kursu) Nisan-Mayıs ayı olarak gösterilmiş bakanlık sitesinde. Sonuçlar referandum sonrasına kalmaz şahsi kanaatim.
-
@AA06 tam olarak neresinde sitenin ?
-
Eğtimin kaç gün süreceği yazıyor ama hangi ayda olacağı yazmıyor.
-
-
benim bunlara karnım tok. bu sınav ilk 100'de kazanıp da adli sicil kaydı temiz olanların hakkıdır. yoksa ilk 100 deki adam dururken 200 bilmem kaçıncı kişinin mülakatı geçmesinin ne anlama geldiğini herkes biliyor. mülakatta herkese 3 soruldu bana 4 soru soruldu gibi laflarla vicdanıni rahatlayan varsa orasını bilemem. sen çabaladın kazandın da sınavı dereceyle kazanan kopya çekti sanki. offf aman neyse ne ya mülakatta neyin önemli olduğunu biliyor zaten herkes biz burda bunları söyleyince suçlu oluyoruz.
-
..............
-
..........
-
5 saattir girmemişm siteye,vay arkadaş neler olmuş neler,yine acaba yeni bir gelisme mi var dedim,yokmuş.
-
@siyah-kırmızı
2015 sinavini ilk 100 de 2016 sinavini ilk 1000 de bitiren bir kisi aradan gecen 1.5 senede gerizekalilasmismidir yoksa masa basinda zaman geciremedigi icin siralamasi mi gerilemistir? Yada kim bilir ilk sinavda cok sanslidir yada son sinavda cok sanssiz. Bu isler sinavi ilk 100 de bitirmekle olmaz.
Sinavi dereceyle bitirenin degil en cok hakedenin kazanmasi duasiyla kalin saglicakla..
-
GUYcu SGKcı arkadaslar gıbı bızde toplanıp bi etkinlik mi yapsak ki ?