17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
.................
-
@Asımın-nesli hayırlı kandiler
-
Bu kadar bekledik ya bundan sonrası çok da sıkıntı değil hayal kırıklığı çok yaşadık o yüzden ne zaman açıklanırsa açıklansın artık hayırlı ka diller
-
@kadir_karasu Ne yazıldı kardeşim.Ben görmedim bahsettiğin arkadaşın yazısını.
-
...........
-
.....................
-
............
-
Bizde derler ki; nasipten öte köy yok.alıştık artık geç olsun da,inşallah güç olmasın.herkese hayırlı geceler dostlar.
-
@thomas.....
-
yarın mübarek cuma günü.inşallah açıklanır artık.
-
............
-
biraz tadı kaçtı gibi sanki
-
@ech08 referandum sonrası kesinleşince daha yazmaya gerek yok hayal kırıklığı yaşıyoruz hep beraber
-
@ech08 bayağı tadı kaçtı bence
-
Her gün ortaya atılan yeni bir duyumla umutlarımız güçlenip, gecenin sonunda çöküntü yaşamaktansa böylesi daha iyidir.
-
Merhaba, formu adımın geçtiğini daha doğrusu adımın değil de tanımlamamın geçtiğini öğrendikten sonra takip etmeye başladım, öncesinde duymamıştım bile. Tanımlamamın geçtiği zamandan beri de okuyorum.
Gerek forumlarda, gerek mülakat koridorlarında adımın sık sık geçtiğinden haberdarım maalesef. Ben de isterdim ki ' vali kızı(!) bizim gibi çalışmış kazanmış, bizim gibi o da hayal etmiş' denilsin. Ama 'vali kızı(!) kazanmış, o varken şansımız olmaz, o bilir, o sorsun, o söylesin, aracı olmadan konuşamıyoruz, arada o kadar fark olsun' cümleleriyle karşı karşıya kaldım maalesef.
Hayatımın hiç bir anında kendimi sizin beni tanımladığınız gibi tanımlamadım, hayatımın hiç bir anında kolaya meyletmedim çalıştım,kazandım bazı şeyler nasip oldu bazı şeyler olmadı herkesin hayatında olduğu gibi. Herkese 3 soru sorulurken mülakatta bana 4 tane soru soruldu örneğin, herkese göre mülakatta ben biraz daha uzun kaldım. Evet size göre benim işim kesin, yüzde yüz oldu çünkü ben 'vali kızıyım', genelleme yapmalardan hoşlanmasam da hissettim ki çoğunuz benim hak edebileceğime bile inanmıyorsunuz. Evet ben insanları tanımada belki çoğu insandan çok da şanslı biriyim kabul ediyorum ama benim şanslı olduğum en büyük nokta 30 senenin üstünde başarılarla dolu meslek hayatı olan, mesleğinin her basamağına emek vermiş alnı ve sicili ak bir baba. Mutlaka meslek içerisinde tanıdıklarınız vardır, lütfen sorun onlara; elif bu işi yapabilir mi, size diyecekleri birşey vardır 'Elif zaten yıllardır sahada, elif kahveye de gidiyor babasıyla, bakan da ağırlıyor sosyal yardımlaşma mevzuatını da bilir 2022 maaşını da'... ben isterdim ki belirli olgunluğa gelmiş bütün arkadaşlar "abi kız, iyisiyle kötüsüyle yaşadığı halde olmak istiyor neden bu kadar muhabbetini yapıyoruz" densin. Olmadı...
İkinci merak ettiğiniz şey süreç hakkında bilgim olup olmadığı... ne kadar söylersem söyleyeyim inanmayacağınızı tahmin ederek söylesem de tüm kalbimle söylüyorum sizden fazla birşey bilmiyorum, belki benden daha çok şey bilen arkadaşlar vardır. Benim babam hiç bir zaman kredisini kişisel işler için kullanmamıştır ve kullanmayacaktır.
Saygılarımla...
-
çok duygulandım ağlıycam şimdi
-
@enurymn yanlış anlamayın ama burada suç Bakanlığın..Mülakata kalan listedekilerin puanını açıklamalıydı.Şeffaf olması gerekiyordu o sürecin.
-
@marshall ..........
-
..................