17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Arakadaşlar İdari Yargı çalışmak gerekiyor. Geçmiş yıllarda çokça soru sorulmuş. Ne dersiniz bu durum için
-
geçmiş yıllarda sorulmuş mülakat sorularını bizle paylaşacak kimse yok mu ?
-
.İlçe Trafik Kurulu üyelerini sayar mısınız?
.Son okuduğunuz kitap hangisidir?
.Türk idari yapısını kısaca anlatır mısınız?
... -
@Erkinis Kardeşim test usulundeyken iyuk dahildi sanırım, o zamanların mülakat soruları olmasın?
-
Kitapçığımı incelemek için dilekçe gönderdim, ÖSYM nin vicdanını göreceğim nihayet. Sıkıntılı durumları yazarım buraya.
-
Arkadaşlar sizce Türkiye ekonomisi ve insan hakları çalışmamıza gerek varmı daha önceki mülakatlarda soruldu mu hiç?
-
Arkadaşlar ben de varım. Herkese bu yolda başarılar diliyorum. Amma benim hevesim baştan kırıldı. Bu başarı gurur verici evet. Lakin dürüst olayım, kime sorsam, nereyi okusam referanssız olmaz deniyor. Bir şekilde yolunu bulsan, bu sefer arkandan "Allah belanızı versin, hakkım helal değil" deniyor. Boşa çalışıyor gibi hissediyorum çoğu zaman. Siz ne düşünüyorsunuz bu hususta?
-
@albertcan Öncelikle tebrik ederim arkadaşım. Bu referans torpil işinin güzel ülkemin başına neler getirdiğini yakın zamanda acı tecrübe ile gördük. Benim düşüncem bu hayatı tekrar yapmayacakları yönünde. Vatanını milletini gerçekten seven bu mesleği hakkıyla yerine getirecek kişiler seçilecektir. İnşallah düşündüğümüz gibi olur. Sana tavsiyem bu olumsuz düşünceleri kafandan atman kaderinde varsa olur aksi halde pes etmek yok olana kadar devam. En azından ben böyle düşünerek motive oluyorum.
-
@issizadam : ) Teşekkür ederim. Bi çözüm bulamasa da insan, paylaşınca azalıyor gerçekten. O zaman ya nasip diyelim . Allah hak edenlerin yollarını açsın...
-
@albertcan kardeşim yalnız afedersin "torpil" ile "referans"ın farkı şeyler olduğunu da acizane gözönünde bulundur derim ben.
-
@kadir_karasu anlıyorum. Bu konuda okumadığım yazı, izlemediğim video, dinlemediğim hoca kalmadı inanın. Vicdan diyorum, ölçüsü vicdan. Kimseye ah etmem hiçbir şey için, ancak dua ederim. Herkesin içi nasıl rahat edecekse artık : ) Kolaylıklar dilerim.
-
@albertcan sevgili kardeşim demek istediğim referansı torpille karıştırmayınız.
Referans bambaşka bir şey. Ve adaletsiz olan şey torpil,referans değil.Herkes kendi adamıyla çalışmak ister. Bu gayet doğal ve aslında olması gerekendir.
Şahsen ben de isterdim tanıdığım bildiğim adamın yönetim kademelerinde olmasını.Tabi benim görüşüm bu
-
@kadir_karasu müsterih olun, sizi anladım. mesajla olunca muhabbet, böyle aksaklıklar ya da yanlış ifade etmeler olabiliyor. istemeden bir kusurum olursa affola. görüşünüze saygı duyuyorum : )
-
@albertcan estağfurullah kardeşim ne demek
-
Arkadaşlar bende mülakata gireceğim. Hepinize başarılar. Mülakatla ilgili bir duyuru yapılmadı halen değil mi ?
-
Arkadaşlar, diğer bir sitede önceki senelere ait mülakat forumunda nüfusa kayıtlı olduğu ilin önemli olduğuna dair bir şey okudum. Bu konuda bilgisi olan var mı ?
-
dostlar napiyorz hangi kanunlara çalışıyoruz
-
hayırlı akşamlar arkadaşlar aöf lü olup da mülakat a girecek olan varmı
-
@paradoks 17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları içinde söyledi:
dostlar napiyorz hangi kanunlara çalışıyoruz
Belediye Kanunu ve Köy Kanununa bakıyorum ben göz ucuyla.
-
@hadibakalim ben de bi belediye gelirleri alırım o halde