17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@paretowilfredo hayır arkadaş sadece istanbul her şey istanbul
-
@kadir_karasu Ama kardeşim Yarın İstanbul'u almak için, bugün Ankara'da olmak lazım. Yoksa İstanbul'u kuklacılardan nasıl temizleriz? :slight_smile:
-
.........................
-
@paretowilfredo Pareto hocam mülakat için neler yapmamız gerekiyor nelere çalışmalıyız bu konuda yardımcı olabilir misiniz.
-
Uzun zamandır bu kadar keyifle bir galatasaray maçı istememiştim
Haftaya da tt arena'ya -
.................
-
@president06 ula bu hafta olmaz be
Ama karabük enfes oynadı hakkını vereyim
Iyi çözmüş bizi -
Peygamberler diyarından Selamün aleyküm. Ben yeni mezun olup Allaha şükürler olsum 142. Sırada kazandım arkadaşlar. Normalde forumları sevmem ama burdaki arkadaşların samimiyeti beni buraya cezbetti. Gerek @kadir_karasu @paretowilfredo @president06 gibi arkadasları kaymakamlık formundan beri takip ediyorum. Kaliteli mesleğinize uygun muhabnetinizden oldukça memnun oldum. İnşallah bu süreçte de hep birlikte kazanacağız.
-
..............
-
@president06 Allah razı olsun kardeşim. Amin inşallah.
-
Bir mülakat korkusu sardı beni şimdiden.eski mülakat sayfalarında okudum da yok en az bakan olmazsa referans zor filan yazılmış.inşallah gerçekten liyakat sahibi dostlar kazanır...biz mülakata çalışalım vicdanımz rahat olsun...
-
Mülakat korkusu beni de aldı ilk mülakatım olacak bu mülakatlar hakkında hiçbir tecrübem yok . Nasıl çalışacağız ne çalışacağız tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur sanırım.
-
@paradoks Bazıları yaygara koparıyor bu girdiğimiz yazılı sınav şaibeli, hakkımız yendi diye. En az bakan referansı gerek diyenler de bunlardan bence.
-
@Unutan Bende bu düşüncenize katılıyorum burada mülakata kalan her arkadaş hemen hemen beklediği puanı aldı ki bu kişiler aklı selim ne yaptığını bilen tecrübeli kişilerdi.
-
Üstelik 'şaibeli, adımı yazsam bu kadar alırdım, yarısını okumamışlar' diye her yerde denk gelen biri var ki ısrarla 'herkez' yazıyor. Asla kale alınmamalık.
-
@issizadam aynen benim de.ama is yerinde elenmkten tecrübeli bir arkadas var.geçen sınavı da kazanmıştı.ancak çok iyi biliyorum referansı olmadığını.bi kaç kişiye ulaşmaya çalıştı ama ulasamadi.yine kazandı.işte mesele bu kazanana kadar çalışacagz dostlar
bi de çok karışık bir dönemden geçiyoruz,devletimzn her yanını ihanet sebekesi sarmış.ve halen kriptolar olduğu söyleniyor.inşallah bundan sonraki süreçte bu vatanın öz evlatları kazanır.pırıl pırıl gençler... -
...............
-
Merhaba arkadaşlar, şimdiden herkese başarılar diliyorum , kal hak etmiştir ve İnşallah layıkıyla bu görevi ifa edecek olanlar mülakatı geçer . Şunu sormak istiyorum ; mulakattan önce herhangi bir soruşturma olur mu ?
-
@kamikaze evet "güvenlik soruşturması" oluyor
-
Pazartesiden itibaren başlasın mülakat çalışmaları