17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
-
@Hulasamu yarin icin umutlanalim mi
-
-
Zamaninda bu sinavda diger bir cok sinavda mulakat sonuclarini beklemek nasip oldu. Her seferinde bu defa olacak diyerek ciktik yola ama her seferinde tas koydular önüme, önümüze. Tek suçumuz bu hainlere biat etmemekti. Sukurler olsun Allaha ki bu hainlerin foyasi ortaya cikti. Sukurler olsun ki bu hainlerin sozde referansiyla degil hakkimla devletin bir kurumunda hizmet etmek nasip oldu.
Bu sinava tekrar girdim ama kazanamadim. Sinavi kazanamamanin acisi 3-4 gunde geciyor. Ama mulakat sonucunda kaybetmek belki 1 yas daha yaslandiriyor insani. Simdi burayi takip ediyorum. Biliyorum cok zor hatta burada paylasimda bulunan bircok kardesim benim anlattiklarima yabanci degil. İyi dusunmek lazim bu sefer listeler referans siralamasi ile hazirlanmayacak. Yada eskiden yapildigi gibi hazir listelere imzalar atilmayacak. Devlet olarak millet olarak cok zor zamanlardan gectigimiz bu donemde biraz daha sabirli olmak lazim kardeslerim.
En cok hakedenin listede adinin olmasi dilegiyle Allaha emanet olun.
-
@D.Drogba aman kardesim bu hainlerin yerini baska hainler almasin da ben raziyim beklemeye
-
-
Herkes kendince bi analiz yapiyor ama nafile beklemekten fazla yapck bisey yok
-
Cok uzucu bugun kimse yok forumda.
-
........
-
@hasbayburtlu ben mi
-
........
-
@hasbayburtlu ne dedim de oyle dediniz
-
@hasbayburtlu art niyetle bir sey demek istemedim ama ifadem sizi kiracak seyler iceriyorsa hakkinizi helal edin kusura bakmayin tekrar
-
........
-
@hasbayburtlu gercekten vicdanen rahatsiz oldum sizi kirmk uzmek istemezdim
-
@hasbayburtlu @Kaya87 Hocam helalleştiğinizi görünce yüzümde nasıl bir gülümseme oluştu anlatamam. Hakkınızda hayırlısı olsun. Her şey gönlünüzce olsun.
-
@Phoenix nieki
-
@Phoenix hocam bu forumda iyilik, güzellik, paylaşım, bilgi olsun istiyoruz ya bu oldukça insan gerçekten mutlu oluyor. Buradaki herkes aynı yolda yürüyor, başkalarının çektirdiği çilenin bedelini birbirimize ödetmeyelim lütfen. İyi ki varsınız değerli forum üyeleri
-
@Agor ben degerli @hasbayburtlu kardesimi kirmisim farkedememisim ogrendim ve cok uzuldum cunku kirmam icin bi neden yok ve hakkim da yok tabiki
-
bu süreç can sıkmaya başladı ya.şu yılan hikayesine dönen 3-4 ay süren uzman yardımcılığı mülakatlarına dönmesinden korkmaya başladım artık